FOTO by Converse

Moda

Plišane Conversice grijat će vaša stopala kroz čitavu zimu

admin 05. studenoga 2020.

Najbuntovnije tenisice kamuflirane mekanim i nježnim ovčjim runom

Kako nas pomisao na Starke asocira na ulični stil i subkulturne pripadnike poput pankera, šminkera, grungera, repera, alternativaca ili skejtera, navikli smo na modele koji se svojim prepoznatljivim detaljima deklariraju kao “Badass” tenisice.

Platnene tenisice s gumenim potplatom već godinama viđamo na nogama raznih pjevača, glumaca i sportaša koji svojim odabirom obuće daju simbolično značenje te izričaj svog stava.

Iako ovaj brend nije za svakoga, iz Conversa se trude svako malo lansirati model koji odskače od prosjeka, a u pravilu se radi o slatkim suradnjama s animiranim likovima poput Scooby Doo ekipe ili Looney Tunes likova.

Proslavimo 80. godišnjicu Zekoslava Mrkve uz neodoljive Converse tenisice

S dolaskom zime sva razmišljanja i deklariranja padaju u vodu i zadaća obuće svodi se na jednu jedinu stvar – održati naša stopala toplim!

U susret blagdanima i zimi pred vratima, Converse je na tržište lansirao preslatki model za sve zimogrozne. Radi se o modelu presvučenom u ovčje runo koje u narednim mjesecima garantira toplinu i udobnost, a svojim zelenim i crvenim detaljima uklapa se u nadolazeću festive sezonu.

Svojim dizajnom lako će privući pozornost Svetog Nikole, a bez problema ju možemo objesiti uz kamin kako bi se i Djed Božićnjak divio dok jede kekse i mlijeko koje ste mu pripremili.

Ovaj “ovčica” model bit će dostupan od 4. prosinca unutar Converse web trgovine po cijeni od oko 700,00 kuna.