FOTO by Asos

Moda

Plišane adidas trenirke naša su najnovija kućna opsesija!

Viktoria Šafranić 29. prosinca 2020.

Udobne, mekane, kvalitetne, u šarmantnim bojama - prelijepe u svakom pogledu!

Da će najnoviji poslovni dress code uključivati trenirke, donedavno nismo mogli ni zamisliti. Standardni business look pao je u drugi plan otkako radimo iz home officea i moramo priznati da nam ta ideja uopće nije mrska.

Kada se sve vrati u normalu, trebali bi urgirati da nam je barem jednom tjedno dopušten ležerniji outfit, po mogućnosti trenirke.

Iako je lijepo srediti se za posao, rad od kuće u ovim nam zimskim mjesecima nekako prija, jer imamo više dragocjenih trenutaka za provođenje s obitelji, a nekako nam se čini da je sada i puno više vremena za obavljanje kućanskih obveza.

Koliko god smo mi to slikovito opisali, ipak svi jedva čekamo kraj ove turobne godine i nadamo se da ćemo u Novoj ponovno stati na noge, i vratiti svoj prijašnji život.

Uz adidas trenirke koje smo upravo pronašli, nema potrebe nagovarati vas da ostanete doma, jer uz njih kućna atmosfera će vam najviše i prijati.

One su napravljene od najmekše tkanine, pliša, a krase ih divne boje poput svijetlo žute, baby blue nijanse, ružičaste i omiljene crne.

Online platforma Asos donosi razne modele među kojima možete odabrati klasičnu trenirku na kopčanje, ili kombinaciju hoodice i donjeg dijela.

Ako i vama godi izležavanje i ljenčarenje u narednim tjednima, onda biste jednu od ovih krasotica trebali nabaviti putem linka.