FOTO by adidas.com/us

Odjeća

Plišana adidas trenirka u boji mira stvorena za potpuno opuštanje!

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2021.

Jedan pogled na ovu boju već nas je umirio...

Uz pozamašnu dozu stresa, ovih dana svi žudimo za normalnim tijekom života. Prije nešto manje od godinu dana, kada smo bili zauzeti svakodnevnim brigama i izazovima, naš se svijet preko noći okrenuo naglavačke, i nismo ni slutili koliko ćemo biti zahvalni za pomalo dosadnu rutinu koju smo nekoć imali.

Kraj godine nas je posebno uznemirio i prvi put smo nakon dugo vremena osjetili nevjerojatan strah, ne znajući što nam nosi sutra. 

Ne znamo za vas, ali mi smo si s prvim danom Nove godine obećali da ćemo pokušati maksimalno ostati smireni te raditi sve ono što nas opušta, jer još veća panika bi mogla rezultirati narušenim zdravljem.

Budući da smo lifestyle portal, donosimo vam pozitivne teme i trudimo se izmamiti vam osmijeh kada god nam se pruži prilika.

Iako ovih dana ne razmišljamo o shoppingu, već je prioritet pomoći onima kojima je to najpotrebnije, vjerujemo da nam nitko neće zamjeriti što barem gledamo preslatke novitete koji stižu na službene stranice brendova.

Plišane adidas trenirke naša su najnovija kućna opsesija!

Prošlog tjedna smo predstavili plišane adidas trenirke koje se mogu pronaći na Asosu, a sad smo se zaljubili u jednu posebnu nijansu – onu svijetlo zelene boje.

Ova simbolična boja mira zaista daje onu smirujuću notu i vjerujemo da bi se svi koji je nose, trebali osjećati dobro.

Uz neodoljiv materijal koji pruža udobnost, tu su i tri prepoznatljive crte, kao i logo kultnog brenda. Kao što je prikazano na jednom od modela, savršeno pristaje uz pinky boju kose.

Ne znamo smiruje li i vas jedan pogled na istu, a ako je odgovor potvrdan, više informacija potražite OVDJE.