FOTO by Zara

Moda

Pleteni kompletić s cvjetnim detaljem modna je fantazija!

Daria Lovrić 26. travnja 2023.

Zara lansirala primjerke koje ne želimo propustiti!

Svakog tjedna iznova, popularni modni brendovi nadopunjavaju svoje proljetne kolekcije HIT komadima. Baš poput pravih fashionistica i mi s iščekivanjem pratimo pristizanje noviteta i punimo naše košarice kako bi se u jednom trenutku odlučiti za kupnju favorita.

Ipak, nebrojeno puta dogodilo se da smo predugo novitete čuvali u našoj košarici i ostali smo bez mogućnosti kupnje jer su se rasprodali. To nam se najčešće događalo kada je u pitanju popularni brend Zara.

Pronašli smo must-have kompletić!

Ovog puta pronašli smo pleteni kompletić koji će se zasigurno prodati u tren oka pa smo brže-bolje i sebi ugrabili jedan primjerak.

Zara pleteni top
Zara pleteni top

Pleteni komadi već nekoliko sezona nisu isključivo rezervirani za zimske i jesenske mjesece, štoviše, nosimo ih tijekom cijele godine. Oni ispunjavaju sve kriterije kada je u pitanju proljetni i ljetni look, a glavna prednost im je udobnost.

Unutar Zara kolekcije za oko nam je zapeo šarmantan prugasti kompletić u efektnim bojama.

Zara pletene hlače
Zara pletene hlače

Sastoji se od crop-topa bez rukava kojeg krasi oversize cvjetni detalj na prednjoj strani i pletenih hlača visokog struka u kombinaciji lila, ružičaste i narančaste boje. Ovaj preslatki set svakom će outfitu pružiti dozu ženstvenosti i romantični touch, a najbolje će izgledati uz pletenu torbu i espadrille ili wedgesice.

Très chic kompletić možete naručiti putem Zara web trgovine, a cijena pojedinačnog komada iznosi 29.95€ .