FOTO by H&M

Moda

Pleteni kompletić iz H&M-a dolazi u blush rozoj boji!

Viktoria Mikulić 16. listopada 2023.

Odmah ga stavljamo u košaricu…

Ako nam je nešto potrebno ovih dana, onda je to ugodna i topla odjeća uz koju ćemo lakše podnijeti prijelaz temperatura. Do sada su samo jutra bila svježija, no od ovog tjedna kreće hladnoća tijekom čitavog dana. Vrijeme je da se pozdravimo s ljetom i ljetnom garderobom.

Ako nešto volimo najesen, onda su to pleteni kompletići u kojima se osjećamo ugodno. Novi H&M duo dokaz je da možete izgledati stylish i tijekom najnižih temperatura.

Isti dolazi u blush rozoj boji, a sastoji se od pulovera/dolčevite i suknje midi dužine. Vidimo ga uz tople krznene čizmice dok španciramo gradom, ručamo s najboljom prijateljicom ili smo na romantičnom dejtu.

Zašto je ovaj H&M matching set sve što trebate ove jeseni?

Kao što smo već spomenuli, topao je i ugodan za nošenje. Također, svojom bojom lako se kombinira uz mnoštvo odjevnih komada. Ovaj H&M kompletić možete nositi zajedno ili odvojeno, u obje varijante izgledat ćete božanstveno.

Iako je nježan, istodobno je i efektan tako da vam nije potreban nakit ni neki drugi modni dodatak, eventualno neka cozy torbica. I za kraj, cijena mu je zaista pristupačna, gornji dio možete pronaći za 30,99 €, kao i suknju po istoj cijeni – 30,99 €.

Ovaj cozy duo neće izaći iz mode ni narednih sezona jer je pletivo uvijek IN, stoga uistinu vrijedi investirati u isti.

Nadamo se da smo vas barem malo inspirirali na kupnju ovog matching seta u kojem nećete proći nezamijećeno.