FOTO by Instagram @fashionyru / @dalhiida / @fashion_cosmopolitan / @yasodamagdalena

Moda

Pletene haljine su najpoželjniji jesenski odjevni komadi!

Daria Lovrić 20. rujna 2022.

Tople i udobne -15 neodoljivih modela za sve prigode...

Dolazak hladnijih temperatura znak je za reorganizaciju ormara i spremanje ljetne garderobe u stražnji dio ormara. Iako više nije toplo kao u prethodnom periodu to ne znači da se moramo zabundati od glave do pete u oversized debele odjevne komade.

Želite li izgledati chic i na niskim temperaturama, postoji rješenje! Trgovine su već lansirale svoje jesenske kolekcije, a mi smo se bacili u potragu i istražili što se sve nudi u aktualnoj ponudi kao bi zablistali gdje god krenemo.

Pletene haljine kojima ove jeseni kažemo DA!

I ove godine pletene haljine nastavljaju svoju dominaciju i pravi su dokaz da je moguće u isto vrijeme izgledati stylish i osjećati se ugodno. Odličan su izbor za svaku priliku, radilo se o obavljanju svakodnevnih aktivnosti, odlasku na posao ili o večernjem izlasku.

 H&M pletena haljina 1
H&M pletena haljina – 34,99 €

Osim što ćemo izgledati moderno i profinjeno na svakom koraku, najvažnije nam je da nam bude udobno i da nas ništa ne sputava. Pletene haljine stvaraju cozy ugođaj i osjećaj opuštenosti pri svakom koraku.

 H&M pletena haljina 2
H&M pletena haljina – 79,99 €

Pletene haljine koje jedva čekamo nositi uz visoke čizme

Bilo da se odlučite za rebrasti, pripijeni pleteni stil ili neki oversized dizajn haljine, ovaj modni artikl u jesenskoj paleti boja uistinu je komad koji se može nositi za svaku priliku.

 Mango pletena haljina 1
Mango pletena haljina – 449,90 kn / H&M pletena haljina – 39,99 €

Odlično će izgledati na gležnjače, tenisice i mega popularne čizme iznad koljena. možete ih nositi uz baloner, kožnu jaknu ili kaput u zimskim mjesecima.

 Mango pletena haljina 2
Mango pletena haljina – 349,90 kn

U nastavku donosimo galeriju s naših 15 favorita iz aktualne ponude omiljenih brendova od kojih se barem jedan mora pronaći na vašoj wish listi kako bi i u hladnijim mjesecima zadržale profinjen i elegantan look.