FOTO by Instagram @followed_the_sun / @brokam13 / @majdabotic

Putovanja

Plaža Štinjan – karakteristična po prirodnim ljepotama i prekrasnim Insta kadrovima

Daria Lovrić 11. srpnja 2022.

Smještena nadomak Pule, idealna je destinacija za zabavan i aktivan odmor...

Ljeto je u punom jeku, turisti pristižu iz svih dijelova svijeta, a mi smo mislima već na omiljenim destinacijama. Ostalo je još vrlo malo vremena do odlaska na godišnji odmor i vrijeme provodimo u potrazi za najzanimljivijim lokacijama i lookovima u kojima ćemo uživati za vrijeme slobodnih dana.

Kako bi posjetili što više zanimljivih lokacija ovog ljeta, svaku must visit lokaciju dodajemo na našu bucket listu kako je ne bismo zaboravili kada dođe vrijeme… Ovog puta za oko nam je zapela plaža Štinjan, poznata po čistom moru, gustoj borovoj šumi i fascinantnim zalascima sunca.

Glavna plaža je radi blagog ulaza u more idealna za obiteljski odmor, a na samoj plaži su dozvoljeni i kućni ljubimci. U uvali Štinjan postoje brojni sadržaji za zabavan i aktivan odmor kao što su igralište za odbojku na pijesku, jet ski, aqua park i parasailing.

Tijekom ljeta možete uživati u mnogobrojnim feštama, a jedna od najpoznatijih je „Dani tartufa“. Ljubitelji dobre glazbe i partyja, mogu se zabaviti u beach barovima koji rade do jutarnjih sati ili popiti kavu preko dana dok traže predah od sunca i vrućina.

Osim čistog mora i predivne prirode, možete uživati u prelijepim kadrovima Jadranskog mora, ali i stvarati atraktivne fotografije i tako zabilježiti lijepe trenutke.

Najfotogeničnije mjesto na plaži

Za tu priliku, nas su oduševila drvena vrata na plaži u sklopu LOST bay beach bara. Iako su ljuljačke na plaži zadnjih nekoliko godina IN, ova fotogenična pozadina je pravo osvježenje i dat će vašim fotkama jednu rustikalnu i autentičnu notu.

Osim na plaži Štinjan, možete uživati i u kupanju u malenim uvalicama oko plaže ili u šetnji borovom šumom.