Plavuše, pozor! Inovacija iz New Yorka mogla bi vas oduševiti!

Viktoria Mikulić 04. ožujka 2019.

Prirodno, anti-age, i namijenjen kreativnim frizerima

Iako je ovaj inovativan proizvod tek odnedavno na hrvatskom tržištu, već sada su ga prigrlile brojne blondine!

Iz New Yorka je stigao jedinstven proizvod koji će zasigurno obradovati blondine i kreativne frizere. WHITTEMORE HOUSE HAIR PAINTING LIGHTENING POWDER tehnološki je najnapredniji izbjeljivač na tržištu. U isto vrijeme hrani i njeguje kosu te joj pruža glamurozan sjaj i potrebnu mekoću.

100% prirodan proizvod s anti-age tehnologijom omogućava najnaprednije tehnike izrade pramenova. Posebna pažnja posvećena je stanju kose nakon tretmana.

Proizvod se sastoji od gline i kristala molekula šećera (70%), koji ujedno rade na jačanju strukture kose sljedećih 72 sata.

Zbog jednostavnosti primjene i brzog djelovanja prihvaćen je od vrhunskih svjetskih frizera poput Kien Hoanga čije kreacije možete pratiti na New York fashion weeku.

Hair painting ili tehnika iscrtavanja po kosi ne zahtijeva dodatna pomagala kao što su folije, kape, ploče…Jednostavno, ovisite samo o mašti i kreativnosti vašeg frizera.

Mogućnost izrade pramenova nadmašuje sve do sada poznate proizvode. Frizerima omogućuje kreacije bez granica i sve to u vrlo kratkom vremenu. Čak i onu najoštećeniju kosu, ovaj izbjeljivač može ponovno učiniti svilenkastom.

Od sada i plavuše mogu imati u potpunosti zdravu kosu..

 

Detaljnije informacije o ovom revolucionarnom proizvodu za uređenje kose potražite na info keratin.hr@gmail.com ili na broj mobitela: 0916220008

@whittemorehouse

#blonde IGRA DARIVANJA

U suradnji s organic hair salonom Sch&schke, dvije sretnice transformirat ćemo u prekrasne plavuše. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica koja je zajedno s prijateljicom osvojila tretman s whittemore house izbjeljivačem u organic hair salonu Sch&schke je Ivana Horvat. Molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.