FOTO by Pull&Bear

Moda

Plavi komplet iz Pull&Bear-a ulov je tjedna o kojem smo sanjali

Krešimir Šustić 21. travnja 2020.

Zajedno ili zasebno, odluka je samo vaša!

90-e su se na velika vrata vratile na modnu scenu i sa sobom nam donijele trendove koji su tada bili glavni na gradskim ulicama. Tako su police omiljenih trgovina ukrasili noviteti poput klasičnih traper komada, cipele na blok petu i ostalo.

Posebno su nam zanimljivi kompleti koji se sastoje od topa i suknje jer se mogu nositi zajedno u kombinaciji ili svaki zasebno.

Sretni smo kao maleno dijete koje je dobilo novu igračku zbog toga što tu svim mukama oko odijevanja dolazi kraj. Takvi komadi su nešto posebno i zaista su potrebni u svakoj garderobi zaljubljenice u modu.

179,90 kn

Jedan takav pronašli smo u web shopu high street brenda Pull&Bear i na prvu se zaljubili. Dolazi nam u neodoljivom traper izdanju, a upravo je sve ono što smo željeli ove sezone.

Strukirana suknja midi dužine ukrašena je gumbima, a prilagodljiva je svakom look-u, od casual i streetstyle do onog poslovnog. Naboranog je dizajna i bez problema preuzima ulogu glavnog predmeta u vašoj modnoj kombinaciji.

149,90 kn

Naravno, tu je i top uz koji čini savršeni komplet koji možete furati i na proljeće i na ljeto. Njega kao i suknju možete kombinirati uz razne dijelove garderobe, a najviše se slaže s trapkama ili kratkim hlačicama.

Također je ukrašen gumbima i nezaobilaznim hitom, pufastim rukavima. Pošto je izrazito popularan komad, ne sumnjamo da će vas odmah osvojiti baš kao što je i nas.

Ne propustite još jedan u nizu tjednih ulova i doživite pravu modnu bajku.