Promo

Planule ulaznice i za drugi datum u Tvornici stand-up komičara Vlatka Štampara

PR 14. ožujka 2019.

Vlatko Štampar rasprodao Tvornicu dva mjeseca prije nastupa i potvrdio novi termin

Nakon rekordno rasprodanih ulaznica za nastup komičara Vlatka Štampara u Tvornici kulture 20. ožujka 2019., više od 2 mjeseca prije održavanja, potvrđen je novi termin dan nakon. Tako će Vlatko u Tvornici nastupiti i 21. ožujka 2019. gdje će izvesti novi stand up show “Bolja polovica”.

Ljubitelji Vlatkovog humora, nakon rasprodanog nastupa povodom 10 godina karijere u Lisinskom u rujnu, s nestrpljenjem su dočekali novi show na kojem Vlatko na svojstven način odgovara na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima.

Tako će publika moći čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? Kada je Vlatko u pitanju onda znamo da nas očekuje 120 minuta smijeha i žestokih fora za koje svoje mjesto možete osigurati kupnjom ulaznica online već danas, jer se mjesta za drugi dan već popunjavaju.

Bratec je trd”, “Štamparska greška”, “Odraslost” Vlatkovi su showovi kojima je svojim humorom doslovno “zarazio” Hrvatsku i regiju što potvrđuju i rasprodani showovi i fore koje se među publikom prepričavaju još dugo.

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.