FOTO by Amazon

Dekor

Planirate piknik? Retro zvučnik aqua i pink nijanse osvojit će sve zaljubljenike u vintage!

Viktoria Šafranić 08. svibnja 2020.

Vintage model stvoren za savršene Instagram selfije!

Imate li nekada osjećaj kao da pripadate nekom drugom vremenu?

Privlače vas stvari iz prošlog stoljeća i najčešće vas se može pronaći u trgovini antikviteta gdje pomno birate svoj sljedeći unikatni primjera koji ćete smjestiti na jedinstveno mjesto u svom domu?

Znajte da niste jedini, upravo suprotno mnogi od nas posežu za artiklima iz nekih davnih vremena kada je sve bilo jednostavnije. Ljudi se nisu toliko zamarali fizičkim izgledom i ‘patili’ za skupocjenim proizvodima već su zaista uživali u svakom trenutku…

Sve zaljubljenike u vintage stil zasigurno će očarati ovi bluetooth zvučnici marke GPO koji nalikuju na old school radio koji je nekoć bio glavna faca na ulicama Brooklyna, gradske četvrti New Yorka kojoj je ova linija i posvećena.

Ako uskoro planirate piknik s partnerom ili društvom i već ste nabavili neke od retro rekvizita koji će završiti na vašim Instagram selfijima, onda biste svakako trebali razmisliti o kupnji jednog od ovih šarmera.

Također, odlično će se uklopiti kao dekorativan primjerak na vašu vintage terasu ili balkon. Obje nijanse zrače pozitivnom, a mi bismo možda samo malenu prednost dali ružičastoj varijanti upravo zbog floralnog printa.

Ova dva bluetooth zvučnika možete pronaći na Amazonu. Aqua nijansa iznosi £19.96, dok je pink varijanta nešto skuplja – £30.98.