FOTO by Amazon

Dekor

Planirajte buduće putovanje uz ovaj alkoholni globus

admin 09. veljače 2021.

Ako već ne možemo putovati, možemo planirati uz čašicu omiljenog pića

Opća ‘tugica’ vlada u srcima svih putoholičara koji vole avanture i putovanja, a najgore od svega je to što nemamo informaciju kada će se sve vratiti u normalu.

Jedino pozitivno u svemu je to što ćemo zbog nedostatka putovanja ostati likvidni i uskoro ćemo “puni kao brod” dočekati trenutak kada ćemo moći otputovati kamo god zaželimo. 

Dok ne dođe taj trenutak valja pomno planirati i idućim putovanjem nadoknaditi sve propušteno. Unutar Amazona pronašli smo proizvod koji može pomoći prebroditi ovo razdoblje, a riječ je o alkoholnom globusu s vašim omiljenim pićem.

Komplet se sastoji od globusa koji predstavlja bocu i dvije čaše na kojoj je također ucrtana karta svijeta, kako bi svaki vaš gutljaj mogao biti sudbonosna odluka za iduće putovanje.

Čaše zapremnine 300ml i boca zapremnine 850ml u drvenom kompletu predstavljaju remek djelo Godinger kompanije specijalizirane za izradu upravo ovakvih stvarčica.

Budući da je pred nama Valentinovo ovaj proizvod može biti i odličan poklon za vašeg muškarca kojem prilikom primopredaje poklona možete sugerirati da je planiranje idućeg putovanja u njegovim rukama.

Iako smo se momentalno zaljubili u ovaj proizvod ohladila nas je cijena koju smo zatekli ispod njega. Redovna cijena proizvoda nije toliko strašna, a iznosi 55,78$, no dostava dolazi s paprenom cijenom od 153$.

Da ne ispadne kako se zalažemo za alkohol, ovu prekrasnu dekoraciju možete ispuniti i čajem, sokom ili nečim sličnim, ali nećemo zaboraviti njenu osnovnu namjenu.

Kako god, barem smo se malo prisjetili kako je to planirati i pripremati se na nezaboravna putovanja na koja smo već pomalo zaboravili.