FOTO by Instagram @log_cabin_roza

Putovanja

Planinska kuća Roza najljepša je destinacija ovog prosinca!

Mia Vodopija 08. prosinca 2021.

Priznajemo da bismo rado proveli tjedan dana odmarajući se u prekrasnoj Rozi...

Što vam je najgora stvar kod života u velikom gradu? Žurba, gužva, previše auta ili nešto drugo? Možda stres od posla ili vam je jednostavno dosta gledanja istih zgrada, kvartova i ljudi?

Najbolja stvar za odmor je naravno priroda. Mjesto u kojem ćemo povratiti energiju, odmoriti i usporiti ubrzane misli te probati naći mir kroz šetnje i povezivanje s prirodom i životinjama.

Iako je morski dio Lijepe naše predivan, Primorsko-goranski dio Hrvatske često biva zanemarivan, a jednako je lijep. Svježi zrak, šume i tišina koju nam pruža, djeluju nam kao dobra ideja koja se može realizirati u samo nekoliko koraka zahvaljujući raznim platformama za pronalazak smještaja.

Objekt Roza nalazi se u Kupjaku, u Ravnoj Gori u Primorsko-goranskoj županiji. Ova planinska kuća uključuje 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, potpuno opremljenu kuhinju u kojoj možete peći palačinke dok pada snijeg, te popločani dio dvorišta s pogledom na vrt.

U sklopu objekta također su na raspolaganju besplatan WiFi i privatno parkiralište. Za vrijeme toplijih mjeseci, gosti vole uživati u vrtu, opremi za roštilj i terasi.

Planinska kuća smještena je 46 km od Opatije i 36 km od Rijeke. Najbliža zračna luka, Zračna luka Rijeka, udaljena je 32 km od objekta Roza.

Duge šetnje šumskim prostranstvima, vrtovima pokraj snježnog pokrivača, lutanje stazama na kojim se isprepliće korijenje stoljetnih stabala, omogućit će totalno opuštanje i privremeni odmak od svakodnevnih obaveza.

Ovog Božića poklonite si najbolji odmor van velikog grada i pronađite svoj mir. Kliknite na booking.com za više informacija o iznajmljivanju ove planinske kuće.