FOTO by hvarcroatiahotels.com

Putovanja

Plage Cache’e – najljepši glamping kamp u Hrvatskoj

Daria Lovrić 15. srpnja 2022.

Luksuzan odmor za dušu na otoku Hvaru...

Kod odabira smještaja za godišnji odmor nekima je najvažnija lokacija, nekima interijer, dok je nekima glavna stavka blizina plaže ili centra. Ako ste osoba koja ne voli gužve, hotelske smještaje s milijun drugih ljudi i obožava boravak u prirodi nastavite s čitanjem.

Boravak u prirodi ne znači nužno odricanje od udobnosti i luksuza. Pojam glamping, značio bi glamurozno kampiranje. On uključuje boravak, odnosno kampiranje u prirodi gotovo svim pogodnostima doma ili apartmana i moderne tehnologije.

Plage Cache’e glamping kamp
Plage Cache’e glamping kamp

Glamping uglavnom uključuje potpuno opremljene montažne drvene kućice ili šatore s čvrstom podlogom u kojima nikakve vremenske neprilike ne mogu poremetiti vaše uživanje. U potrazi za najljepšim luksuznim glamping kampovima u Hrvatskoj otkrili smo pravi dragulj na otoku Hvaru.

Glamping resort Plage Cache’e

Božanstveni kamp Plage Cache’e nalazi se u naselju Vrboska i krase ga rustikalni elementi. Smješten u samoj šumi omogućava uživanje u prirodi čim u rano jutro otvorite oči. U cijelom kampu nalazi se samo pet šatora pa možete biti sigurni da ćete imati svoju privatnost i mir.

Plage Cache’e glamping kamp 2
Plage Cache’e glamping kamp

Luksuzno uređenje

U svakom šatoru nalazi se veliki bračni krevet, kupaonica s umivaonikom, WC-om i tušem. Buđenje će vam olakšati kava na predivnoj terasi na kojoj možete cijeli dan uživati u suncu, pogledu na more i prirodi oko vas. Šatori su uređeni u boho stilu i stvaraju cozy atmosferu koja će vas opustiti i odmoriti vaš duh i tijelo.

Plage Cache’e glamping kamp 3
Plage Cache’e glamping kamp

Osim atraktivnog šatora, unutar kampa nalazi se šarmantna zajednička kuhinja. Ona je potpuno opremljena i sadrži hladnjak, perilicu, ploču za kuhanje i svo posuđe i pribor koji vam je potreban za stvaranje sočnih delicija.

Plage Cache’e glamping kamp 4
Plage Cache’e glamping kamp
Plage Cache’e glamping kamp 5
Plage Cache’e glamping kamp

Vlastiti komadić raja

U samom kampu se nalazi i mala plaža na kojoj se možete sunčati i kupati u potpunom miru.

Plage Cache’e glamping kamp 6
Plage Cache’e glamping kamp

Nas su posebno oduševile atraktivne ležaljke s kojih se pruža pogled na kristalno plavetnilo. Osim što ćete odmoriti tijelo, Glamping kamp Plage Cache’e pravi je spa za vaš um.

Plage Cache’e glamping kamp 7
Plage Cache’e glamping kamp