FOTO by Instagram/ @sementa_rajhard

Poznati

Pjevačica Sementa Rajhard prvi put pokazala liniju u kupaćem kostimu nakon rođenja djevojčice Stelle!

admin 16. kolovoza 2020.

Četiri mjeseca nakon poroda, Sementa je obukla dvodijelni kupaći kostim koji je izazvao razne komentare!

Glumica i zvijezda domaćih serija Sementa Rajhard prije četiri mjeseca je postala majka djevojčice kojoj je dala ime Stella, baš poput serije “Stella” u kojoj je igrala glavnu ulogu. Sementu je glazbeno-dramska serija proslavila prije sedam godina, kada je krenula s emitiranjem.

Poznavatelji hrvatskih show programa, Sementu znaju još od 2009. godine kada se pojavila u showu “Hrvatska traži zvijezdu” te članove žirija oborila glasom i stasom. Ni danas, jedanaest godina nakon, stvari nisu mnogo drugačije, osobito što se stasa tiče.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard) on

Na društvenoj mreži Instagram, lijepa je pjevačica objavila nekoliko fotografija s ljetovanja na otoku Maunu, malom, predivnom i intimnijem otočiću na kojem se odlučila opustiti s kćerkom Stellom i majkom koja joj pomaže pri čuvaju djevojčice.

Među fotografijama, pronašla se ona u dvodijelnom kupaćem kostimu koja je izazvala komentare glede njenog izgleda.

Mnogi komentatori su se osvrnuli upravo na njenu, gotovo nepromijenjenu liniju nakon poroda:”Kao da nisi rodila…gdje ti je trbuh, sretnice!”, dok se našla i oštra kritika jedne komentatorice upućena onim majkama koje nisu imale zavidnu liniju prije poroda, pa im porod služi kao izgovor za višak kilograma kojeg ne mogu ili ne žele skinuti, osobito u tako kratkom roku.

Sementa je veoma mudro odgovorila: “Tijelo žene je najljepše na svijetu uvijek i zauvijek. Imamo uspona i padova svakim danom, neovisno da li smo rodile ili nismo. Nakon poroda, mozak nam šalje drugačije informacije i imamo drugačiju vibru, stoga treba biti zdrav, pozitivan i nakon 4 mj ili 5mj početi raditi na sebi prvenstveno prehranom, a tek onda tjelovježbom ako nam i bebica to dopusti naravno.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard) on

Savjet i poruka upućena je u pravom trenutku svom budućim majkama, i one koje su to nedavno postale. Sementa je trenutno posvećena obiteljskom životu u kojem uživa s partnerom Vanjom Brundulom, s kojim je u vezi od 2015.godine.

View this post on Instagram

🌍😁😁🐬

A post shared by Vanja Brundula (@vanjabrundula) on