FOTO by Firebox

Iće & piće

Pinky Gin sa šljokicama je must-have za “girls night out”

Krešimir Šustić 03. srpnja 2020.

Omiljeno piće u girly izdanju za zabavu koja traje do jutra!

Zadnjih je godina, Gin postao jedno od najpopularnijih pića na svijetu za kojim su poludjele mase ljudi, zbog čega se svakodnevno prodaje u ogromnim količinama.

Posebnu draž za naša nepca čine razni okusi, ali i začini koje ubacujemo u velike čaše na stalku, kako bi doživjeli spoj bogatih aroma, te uživali u svakom gutljaju koji popijemo.

Ukoliko se spremate s curkama na more, djevojačku večer ili sasvim običan izlazak, sigurno će vam se svidjeti ideja da je izašao pinky Gin zvan “Flamingo Tears” koji je obogaćen šljokicama.

Napravljen je s okusom grejpa i od svjetlucavih suza nevjerojatnih flaminga, te je hrabar hit gorkog citrusa pomiješanog s hrskavom i suhom aromom smreke, koji stvara jedan ozbiljno dobar spoj.

Može se miješati s običnim tonikom ili biti glavni sastojak nekog od ljetnih koktela, kojima će dati poseban okus i vizualni ugođaj sa šljokicama koje se nalaze u njemu.

Ružičasta boja daje mu girly štih, stoga ne morate dva puta razmišljati o tome je li prigodno piće za vas i vaše najdraže dame koje inače veoma vole klasičan okus Gina.

Svjetlucava magija pomoći će da doživite noć i izlazak za pamćenje, te da se u pravom ljetnom điru opustite i zabavite na vama potreban način.