FOTO by Stradivarius

Moda

Pinkish haljina iz Stradivariusa stvorena za španciranje gradom!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2022.

Rezervirana za tebe i tvoju BFF…

Ovog vikenda najavljuju lijepo vrijeme što znači samo jedno, telefon u ruke i uputite poziv prema najboljoj prijateljici. Ako se niste kvalitetno družile neko vrijeme, a pritom mislimo na kavu od nekoliko sati, onda je ovo idealna prilika da razmijenite najnovije špekulacije.

Odlazak u grad povežite sa shoppingom, a ne bi bilo naodmet rezervirati i neki restoran, ručati i popiti čašu gina.

Ako svaki vaš susret ne može proći bez doze komplimenata kao što su „Baš super izgledaš“, „Jesi ti to smršavila?“, „Djeluješ svježe, otkrij mi svoju tajnu?“, onda ni ovog puta isti neće izostati, zahvaljujući novoj Stradivarius haljini.

Ova ružičasta ljepotica stvorena je za vikend španciranje. Već sama boja podiže raspoloženje osobi koja je nosi, kao i svima koji je okružuju. Uz neon pink boju, posebnom je čini prorez na leđima i mašna. Midi je dužine, napravljena je od popelina,  a njezina cijena iznosi 199,90 kuna. Najviše je vidimo za ležerna druženja uz bucket torbicu i blok sandale.

Ako ti i tvoja BFF volite nositi matching kombinacije, ova ružičasta ljepotica pun je pogodak za sunčan vikend i ispijanje gin tonica na nekoj od popularnih terasa u gradu. I naravno, ne zaboravite na osmijeh…

Naručiti je možete putem LINKA!