FOTO by Maras

Putovanja

Pink koferi glavne Disney junakinje strpljivo čekaju na prvo iduće putovanje s vašom princezom!

Viktoria Šafranić 13. svibnja 2020.

Minnie Mouse ponovno u ružičastom ruhu kakvo joj i priliči...

Dosta je prošlo od posljednjeg putovanja i već nas pomalo hvata nostalgija kada ćemo ponovno moći zakoračiti na neku od destinacija o kojima sanjamo. Velike smo planove zacrtali početkom godine, no iste smo morali prolongirati za neka bolja vremena. U proljeće kada sve procvjeta, mnogi se odlučuju za odlazak na putovanje, bilo sami, s prijateljicom, boljom polovicom ili cijelom obitelji.

Mjesecima se kuju planovi koje ćemo sve znamenitosti posjetiti, koje ćemo od lokalnih namirnica isprobati, na kojim mjestima ćemo se poslikati…

Trenutno su sve ovo samo neostvarene želje, no nitko nam ne može zabraniti maštati. Ako kod kuće imate princezu koja je od malih nogu pravi svjetski putnik, onda biste je mogli razveseliti novim koferom kao uvertirom za vaše sljedeće odredište.

Maras im zavidnu kolekciju Disney kofera, a nama su ovog puta ukrala pažnju tri modela ružičaste boje na kojima glavnu ulogu igra Minnie Mouse.

Na dva kofera popularna Disney ikona veselo pozira, uz pregršt detalja koji je okružuju, dok je na jednom vidljiva samo njezina glavica i nezaobilazna mašna.

Napravljeni od čvrste i izdržljive ABS plastike, uz ove će kofere vaša ljepotica vidjeti brojne svjetske atrakcije. Osim toga, kotači se kreću u svim smjerovima (360°) te omogućuju jednostavniju upravljivost.

Ružičasta prtljaga pravi je proljetno ljetni favorit, zasigurno će se složiti i vaše mališanke za koje se nadamo da će ih ubrzo moći vući svjetskim aerodromima.

Njihova cijena iznosi 785,00 kuna, a pronaći ih možete online ili u Maras poslovnicama.