Elegant

Pink i plava polo haljina s potpisom adidasa za mlađu generaciju!

Viktoria Mikulić 08. srpnja 2020.

Naizgled obična haljinica s volančićima donosi pravu modnu poslasticu...

Djeca su naša najveća radost i svi koji imaju tu privilegiju postati roditelji, mogu sa sigurnošću potvrditi da nema veće sreće i ljubavi od one prema vlastitom djetetu.

Želimo im pružiti sve na ovom svijetu i ne očekujemo da nam išta vraćaju, već samo da su uvijek negdje blizu te da nam uveseljavaju život svojim postojanjem.

Materijalne stvari manje su bitne, a više vrijeme koje provedemo s njima jer smo svjesni činjenice da prebrzo rastu i kad tad će napustiti svoje gnijezdo.

Htjeli mi to ili ne, ipak ne možemo odoljeti komadima koje nam donose poznati brendovi i barem im tu i tamo moramo priuštiti neku cool stvarčicu, odjevni predmet, modni detalj ili igračku.

Ako kod kuće imate jednu mališanu koja e pomalo nestašna i gotovo je nemoguće pratiti njezin ritam jer je u jednom trenutku ovdje, a u drugom odskakuće na neko drugo mjesto, onda bi vas se mogle dojmiti adidas polo haljine u kojem će bezbrižno trčkarati satima.

One dolaze u dvije boje, pink i plavoj, ovisno o tome koju vaša princeza više preferira.

Gledajući ih odozgo, izgledaju sasvim klasično, no na samom dnu krase ih redovi volančića koji ovaj sportski komad pretvaraju u stylish novitet. Naravno, uz logo tu su i tri simbolične crte koje savršeno nadopunjuju ovaj šarmantan model.

Njihova cijena je $32 i nadamo se da ćemo ih uskoro moći ugrabiti na policama diljem Lijepe naše, a do tada više detalja potražite na linku.