FOTO by Ilgusto

Iće & piće

Pink Gin u neodoljivoj blagdanskoj ambalaži

admin 19. listopada 2022.

U obliku bora, medenjaka, zvijezde... predivni su!

Još malo i ulazimo u festive sezonu prepunu smijeha, zabave, pjevanja i naravno – alkohola. Mnogi proizvođači svoju su ponudu lagano počeli popunjavati blagdanskim asortimanom, a od svih najviše nas zanima naš alkoholni favorit – GIN.

Već smo pisali o najljepšem blagdanskom ginu u obliku snježne kugle koji će razveseliti vaše grlo i vaše oči i u potrazi smo za još slatkih stvarčica.

Blagdanski Pink Gin u obliku jelke

Nismo dugo tražili da bismo naišli na Pink Gin i predivnu blagdansku ambalažu koja ga krasi. U moru blagdanskih motiva izdvojili smo one najučestalije i one bez kojih je Božić nezamisliv.

Blagdanski Pink Gin
Blagdanski Pink Gin u obliku jelke

Prva skupina je Pink Gin u dvije varijante blagdanskog drvca, drugi je u obliku medenjaka, a treći u obliku božićne zvijezde. Svaki od njih ispunjen je ukusnim Pink Ginom koji će se odlično stopiti s dobrim starim tonikom.

Blagdanski Pink Gin
Blagdanski Pink Gin u obliku medenjaka

Sumnjamo da ćete izdržati da ne konzumirate sadržaj, ali za sve one koji izdrže ovih će blagdana imati predivnu dekoraciju s alkoholnom bazom.

Blagdanski Pink Gin
Blagdanski Pink Gin u obliku zvijezde

Svu ovu alkoholnu blagdansku raskoš pronašli smo unutar Ilgusto web trgovine po prihvatljivim cijenama. Web trgovina je prepuna i drugih motiva i sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Ljubitelji votke ili čokoladnih likera također imaju na izbor pregršt zanimljivih dizajna ambalaži i neovisno o alkoholnim afinitetima pronaći ćete svog favorita.

Ono što je najbolje dostavljaju u Hrvatsku i nema razloga da jedna od boca ovih blagdana ne bude i u vašim rukama.