Dekor

Pink gin, kuhano vino, rum – ukrasi za božićno drvce!

admin 15. studenoga 2022.

„Boozy“ blagdani? Može...

Mi vam s ovim člankom ne želimo sugerirati da biste se za blagdane trebali opijati jer svi znamo da je umjerenost vrlina, no ako imate svoje omiljeno piće s kojim biste voljeli nazdraviti tijekom blagdana, za ovu staru, ali i za Novu godinu s vašim prijateljima ili obitelji, nitko vam neće zamjeriti.

Ako pak želite otići korak dalje i voljeli biste vidjeti svoje najdraže piće – gin ili vino i u nekom drugom obliku, onda dopustite da vam predstavimo šarmantne ornamente za bor koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Gin ornamenti i ove će godine ukrašavati naše blagdansko drvce

Pronašli smo ružičastu i zelenu bocu gina sa svjetlucavim detaljima i omčama koje možete objesiti na božićno drvce. Toliko su upečatljivi da ih je nemoguće ne zamijetiti i sigurni smo da će biti onaj finalan touch na svakoj jelki.

Tu su još dva ukrasa s natpisima pink gin i gin u još šarmantnijem izdanju, a pronaći ih možete na Nextu.

ukrasi za bor

Ako pak više preferirate vino i zima vam je nezamisliva bez kuhanog vina, klinčića i cimeta, onda je za vas idealan ornament u obliku istog koji smo pronašli na web trgovini Sass&Belle.

Još jedan šećer je kuglica oblikovana  kao srebrna kupola koja sadrži gin i tonik, a koja će još više rasplamsati blagdansko raspoloženje. Ovu divnu kuglicu možete pronaći na Etsyju.

Štogod odabrali, vaše će božićno drvce biti zaista posebno i čak i bez obzira konzumirate li alkohol ili ne, moramo priznati da su ove dekoracije zbilja posebne.