FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Pink drvce – za sve koji na svijet gledaju ružičastim naočalama!

Viktoria Mikulić 13. listopada 2022.

Unijet će vintage notu u svaki ambijent!

Zeleno božićno drvce najrasprostranjenije je na svijetu. Drugim riječima, jelka u zelenoj boji predstavlja božićnu tradiciju u svakom domu.

Iako smatramo da nema ništa ljepše od božićnog drvca u spomenutoj boji, osobito živog koji ima svoju posebnu čar i mirisnu aromu za razliku od umjetnog, ponekad želimo izaći iz okvira i odlučiti se za nešto nekonvencionalno.

pink drvce

U našem dnevnom boravku i dalje će zasjati lampice u toplini zelenog božićnog drvca, no htjeli bismo isprobati malo drugačiju dekoraciju za predsoblje.

Pink blagdansko drvce svojom bojom unosi radost u svaki dom!

Iako se danas mogu pronaći raznorazne verzije, nama je se posebno svidjelo drve u puderasto rozoj boji, koje će savršeno pristajati uz srebrne ornamente.

Ružičasta božićna drvca zapravo su prilično retro. Postali su vrlo popularni 1950-ih kada je sve u ružičastoj boji bilo u modi. Ako ste ljubiteljica vintage uređenja, onda smo sigurni da ćete uživati ​​u vibracijama ružičastog drvca srednjeg stoljeća.

pink drvce

Na Nextu smo pronašli najšarmantnije ružičasto drvce ispod kojeg poklončići izgledaju potpuno neodoljivo. Uklopit će se u svaki ambijent, posebno uz interijer bijele boje koji će podići na višu razinu. Ovo stylish božićno drvce možete pronaći online po cijeni od 794,00 kuna!