FOTO by Zara

Moda

Pink boja, oblik mašne i perje – Zarina pismo torba ne prolazi nezamijećeno!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2022.

Žene i torbice, neraskidiva ljubav koja traje stoljećima...

Ako su pripadnice nježnijeg spola na nešto slabe, onda su to definitivno cipele i torbe. Koliko god ih imali u ormaru, nikada nam nije dovoljno i uvijek poželimo novi model koji će upotpuniti naše odjevne kombinacije.

zara pismo torba

Najčešće kupujemo torbe koje možemo koristiti u svakodnevnim prilikama, poput odlaska do trgovine, na posao, sastanka i slično. U tim situacijama tražimo praktične modele koju su srednje veličine, kako nas ne bi opterećivali, no i dovoljno prostrane da unutar istih ubacimo esencijalne potrepštine.

zara pismo torba

Ipak, barem dva puta godišnje poželimo nešto zanimljiviiji model torbice, onaj koji će se istaknuti u masi i onaj koji ćemo nositi u svim ležernijim prigodama. Za ručak s prijateljicama, romantičnu večeru s dečkom ili na neko fancy događanje poput modne revije, kod ovih događanja smo nešto hrabriji i nije nam neugodno povesti sa sobom modnu suputnicu koja će biti u centru pažnju.

zara pismo torba

Upravo jedan takav primjerak pojavio se na policama Zare i štogod mislili o ovoj torbici, jedno je sigurno – izazvat će reakcije gdje god se pojavila. Fashionistice su zaludile Zarine sandale s perjem, a sada u istom izdanju dolazi i nabrana pismo torba koja tvori oblik mašne. Uz već dovoljno detalja, krasi je i ružičasta boja te je čini još upečatljvijom.

zara pismo torba

Nama je možda malo “too much”, no sigurni smo da će osvojiti trendseterice koje imaju osebujan stil odijevanja.

Ako vas se dojmila, njezina cijena iznosi 399,90 kuna, a pronaći je možete na zara.com/hr!