FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Pink blagdansko drvce svojom bojom unosi radost u svaki dom!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2021.

Rezervirano za sve koji na svijet gledaju ružičastim naočalama...

Zelena božićna jelka najzastupljenija je u svijetu i nema ljepšeg nego za blagdane imati živo drvo u kući ili stanu, koje donosi poseban miris i ugođaj, a koje se kasnije može zasaditi u dvorištu. Ipak, neki nisu skloni skupljanju iglica već radije biraju praktičniju varijantu – umjetno drvce koje se doslovno neće pomaknuti.

S njim je definitivno manje posla, iako mi smatramo da ništa ne može zamijeniti ono pravo. Osim što se danas na tržištu može pronaći pregršt umjetnih borova raznih veličina i oblika tako se unutar asortimana trgovačkih lanaca i web trgovina mogu pronaći i neka nekonvencionalna drvca u raznovrsnim bojama.

Za sve koji na svijet gledaju ružičastim naočalama i skloni su neuobičajenom dekoru, onom koji će zapanjiti ukućane, kao i goste, pronašli smo pravu stvar – ružičasto božićno drvce.

Visina jelke iznosi 180 cm, širina 101 cm, dok je ovo drvce dubine 101 cm. S obzirom na upečatljivu boju koja je već sama po sebi dovoljno efektna, predlažemo da ga dekorirate bijelim ili prozirnim kuglicama kako bi drvce ostalo u centru pozornosti. Eventualno na kraju sve možete posprejati umjetnim snijegom. Gdje god ga postavili, svakome tko ga ugleda izmamit će osmijeh na licu, u to budite sigurni.

Njegova cijena iznosi 840,00 kuna, a pronaći ga možete na službenoj Next stranici! Ako pink drvce nije vaš đir, a planirate kupiti umjetnu jelku, onda svakako pogledajte ponudu klasičnih borova na LINKU.