FOTO by Shedd Aquarium

Zabava

Pingvini iz akvarija u Chicagu ponovno osvajaju srca diljem svijeta!

Krešimir Šustić 01. travnja 2020.

Ovog puta upoznali su svog cimera Beluga kita

U doba pandemije korona virusa pozitivne vijesti i zabavne stvari su nam prijeko potrebne. Društvene mreže vrve od bezbroj videa koji nam popravljaju raspoloženje dok dane provodimo zatvoreni u svojim domovima.

Viralni hitovi stvaraju se više nego inače, a ljudi diljem kugle zemaljske kao da žive od smijeha i to nam se jako sviđa.

Znatiželjni pingvini pušteni da istražuju prostorije zatvorenog akvarija u Chicagu

Najviše nas oduševljava životinjski svijet koji se zbog manjka ljudske vrste zabavlja bolje nego ikada. Prošloga tjedna očarali su nas pingvini iz akvarija u Chicagu koji su slobodno šetali prostorijama zgrade i stekli veliku popularnost.

Postali su internet senzacija i pokazali su nam kako to izgleda kada oni vode glavnu riječ i ponosno koračaju gdje god ih je volja.

Ovoga puta Wellington i njegova ekipa odlučili su istražiti koja vrsta osim njih vodenu atrakciju smatra domom pa su se tako uputili u potragu i u nove avanture.

Naišli su na Beluga kitove koji su bili fascinirani svojim posjetiteljima što se moglo i zaključiti po njihovoj reakciji.

Ovo je vjerojatno prvi put da su kitovi vidjeli pingvine i definitivno je susret koji će svima ostati u dobrom sjećanju. Nisu mogli sakriti oduševljenje i maknuti pogled s preslatkih ptica te su se približili skroz do zaštitnog stakla.

Wellington i njegova družba također su se valjali po podu od sreće i nadajmo se odlučili da će i dalje organizirati izlete i zabavljati nas.

Jedva čekamo vidjeti što će nam novoga pripremiti ova preslatka vrsta na idućem putovanju kroz akvarij.