FOTO by Frikom

Dom

Piña colada Macho nova je proljetna sladoledna poslastica

Daria Lovrić 22. travnja 2022.

Proljeće je pravo vrijeme za nove i uzbudljive okuse

Dolaskom toplih i sunčanih dana sve ćemo češće posezati za omiljenim sladoledima. Nakon tmurne i sive zime željni smo visokih temperatura, lagane odjeće i hladnih pića.

Još ćemo nekoliko mjeseci maštati o egzotičnim mjestima, pješčanim plažama i koktelima, a jedan od omiljenih koktela za vruće ljetne dane upravo je Piña colada.

Piña colada je koktel napravljen od ruma, kreme od kokosa ili kokosovog mlijeka i soka od ananasa. Ovaj neodoljivi slatkasti koktel obično se poslužuje s ledom ukrašen ananasom ili maraskino trešnjom.

Možete li zamisliti kombinaciju omiljenog koktela i najdražeg Macho sladoleda? Više ne morate zamišljati, možete ga probati!

Ovaj uzbudljivi sladoled egzotična je kombinacija ananasa, kokosa i bijele čokolade. Slatkač božanstvenog okusa istog će nas trena s radnog mjesta u trenu teleportirati na zlatne karipske plaže obasjane blistavim zlatnim suncem.

Slatkač smo pronašli unutar Zoološkog vrta grada Zagreba i nas je oduševio, baš kao i svi Ledo proizvodi. Macho Piña colada će zasigurno biti najpopularniji sladoled ove sezone, a mi mu dajemo čistu desetku!

Obavezno ga probajte i javite dojmove!