FOTO by Amazon

Dom

Piknici su slađi uz Minnie&Mickey dodatke!

admin 27. kolovoza 2020.

Naoružajte se slatkim rekvizitima i uživajte u prirodi

Iako je kraj kolovoza nema razloga tugovati jer još uvijek nas očekuje nekoliko divnih i sunčanih vikenda koje bismo trebali provesti u prirodi. Bez obzira u kojem se dijelu Hrvatske nalazili u svakom kutku Lijepe naše možete pronaći svoju oazu mira koja će vas povezati s prirodom.

Svaki piknik podrazumijeva dekicu, mali hladnjak i torbu punu hrane, a hoćete li uživati uz društvo i muziku ili knjigu i cvrkut ptica izbor je na vama. Bez obzira hoćete li odabrati piknik soliranje, romantični piknik ili party piknik mi vam za svaki predstavljamo must-have accessories koji će svojom funkcionalnošću i izgledom uljepšati provod.

Piknik soliranje

Odlučili ste se maknuti od gradskog asfalta i buke te baterije napuniti u prirodu uz dobro štivo? Sve što vam je potrebno je dekica, knjiga i maleni hladnjak unutar kojeg će stati sva hrana i piće potrebni za nekoliko sati uživanja.

Amazon – $40.99
Amazon – $40.99

Vintage dizajn i posvećenost detaljima ono je što krasi ovaj Mickey prijenosni hladnjak. Osim prostora za jelo i piće tu je i dodatan pretinac koji skriva prostor za pribor za jelo, salvetu te dvije Mickey posudice za začine ili umake.

Romantični piknik

Ako planirate iznenaditi svoju simpatiju i pripremiti joj nezaboravan piknik u prirodi pronašli smo dvije stvari koje će ga učiniti još romantičnijim. Mickey & Minnie Mouse košara toliko je slatka da bismo ju koristili samo kao ukras, ali njena osnovna namjena je da uskladišti i transportira svaki obrok koji ste za ovu priliku s ljubavlju napravili.

Amazon – $63.99
Amazon – $63.99

Unutar druge Mickey i Minnie košare nalazi se pribor za jelo za dvoje, a kompletan sadržaj ispunjen je romantičnim motivima.

Amazon – $157.99

Party piknik

Za party piknik ne treba vam ništa više osim dobrog društva i gin&tonika ili nekog drugog alkoholnog pića. Kako bi svako vaše piće bilo hladno i osvježavajuće pobrinut će se Mickey i Minnie prijenosi hladnjaci.

Amazon – $34.72
Amazon – $34.72

Za limenke tu je preslatki točkasti tvrdi hladnjak, a za staklenu i plastičnu ambalažu preporučujemo crnu torbu. Ne trebamo napominjati da unutar oba hladnjaka stane dovoljno leda kako bi vaše piće ostalo hladno satima.

Amazon – $39.99 
Amazon – $39.99 

Nadamo se da su vas ovi Mickey i Minnie dodaci motivirali da u svojoj glavi krenete planirati piknik kojim ćete zaključiti ljeto i kojim ćemo se na nekoliko mjeseci oprostiti od uživanja na suncu i prirodi.