Zabava

Pijane djevojke – pronalazite li se u ovim tvrdnjama?

Mia Vodopija 28. svibnja 2021.

Nemojte nam samo reći da se glupiramo i da niste gladne...

Ako ste se ikada zapitali što ne bi bilo dobro reći pijanim ljudima, posebice djevojkama, imamo nešto baš za vas!

“Red za kupaonicu je baš dugačak. Hoćemo li se popiškiti vani?” Da! Devedeset i devet posto vremena ovo bi nam se učinilo odvratnim, ali onda kada smo pod utjecajem alkohola, ništa ne zvuči gore od čekanja u redu za wc!

“Želiš li preskočiti ovu ogradu i otići do ‘Megića’ prekoputa ceste?!” Znate i sami da vjerojatno niste atletski građeni i da preskakanje ograda ne bi bila najbolja ideja, ali u tom pijanom trenutku se osjećate kao da biste bili najbolji skakači preko ograde!

“Mrzim ovu pjesmu!” U redu, bako! Možda i mi mrzimo ovu pjesmu kad smo trijezni, ali trenutno samo pokušavamo plesati.

“On, zapravo, stvarno nije tako sladak.” Je li to stvarno važno? Od vina nam se svaki momak čini zgodan i raspoložene smo za druženje s dečkima. Ono za što nismo raspoložene su ljudi koji nas osuđuju jer se želimo zabaviti.

“Pošalji mu poruku! Pošalji mu poruku, pošalji mu poruku!” Da, to je iskreno zadnja stvar koju bismo trijezne napravile… ali pijane ćemo rado poslati bivšem poruku!

“Želite li sada kući?” Kući??? Pa sada je normalno vrijeme da se ide na pizzu! Tko još ovako rano u 4 ujutro ide kući?

“Ti si moja najbolja prijateljica i ja te volim.” Iako su izljevi ljubavi slatka stvar, možda bi bilo najbolje reći prijateljici da ju i trijezna voliš.

“Hoćemo li ići na brunch oko 10 sati ujutro?!” Morate obećati da ćete ustati, spremiti se i otići do grada tako rano? Hm ne, učinimo to radije drugi put.

“OMG, prestani, sramotiš se!” Sramotimo se jer volimo plesati? Jer se volimo glupirati kada malo popijemo? Dobro i što sada, pustite nas na miru, jedan je život, YOLO!

“Preumorna sam da bih jela pizzu.” Aha, a šteta. No možeš sjediti preko puta nas dok proždiremo tri kriške.

Nadamo se da će vam ovi savjeti biti korisni kada se nađete u društvu pijanih djevojaka. Život je kratak, pustite nas da se zabavljamo!