FOTO by Amazon

Dekor

Pijane božićne kuglice jamče najoriginalnije drvce u susjedstvu

Krešimir Šustić 26. studenoga 2020.

Atraktivne dekoracije nose prikladan naziv "Boozeballs"

Cijela ova godina djeluje kao da je proletjela u trenu jer još jučer smo se sunčali na praznim plažama, a danas već pripremamo dekoracije kako bi ukrasili domove povodom nadolazećih blagdana.

Brojne trgovine su prije otprilike mjesec dana izložile prve božićne ukrase kako bi nam skrenule pažnju sa svih nedaća koje su nas zatekle u ovoj 2020.-oj.

U ponudama možemo vidjeti bezbroj šarenih lampica, adventskih vjenčića, predmeta s prigodnim motivima i ono najbitnije, kuglice kojima ćemo ukrasiti našu jelku.

Iako tradicija nalaže da se božićno drvce kiti na badnjak, u krugu obitelji s ornamentima koje smo naslijedili od naših baka i mama, novi trendovi ipak malo pomiču granice.

Na Amazon web shopu su osvanuli pijani ukrasi, zvani Boozeballs, koji će dobro nasmijati obitelj, ali i oduševiti goste koji im jednostavno neće moći odoljeti.

Kuglice srednje veličine su šuplje i imaju poklopac na vrhu kako bismo ih mogli napuniti tekućinom po svom izboru, a ovisno o našem omiljenom gutljaju, drvcu će dodati upečatljivu boju.

$15.70

Dolaze pakirane po šest komada, svaka sa zlatnim vrhom, crvenom vrpcom i natpisom “Drink Me” koji jamči najoriginalniju jelku u cijelom susjedstvu.

Ukoliko želite ovu godinu završiti sa stilom i zaliti je kapljicom omiljenog alkoholnog pića, onda je ovo ponuda koju definitivno ne smijete propustiti.