FOTO by Instagram @balkan_product_news

Dom

PEZ sladoled – omiljeni okus bombona iz djetinjstva od sada kao voćni sladoled!

admin 20. lipnja 2024.

Jedva čekamo probati ovu rapsodiju jagode...

Iako legendarne PEZ bombone i danas možete pronaći u dućanima, oni su jedni od onih slatkiša koji nas vraćaju u djetinjstvo. Iako se radi o običnim tvrdim bombonima koji dolaze u voćnim okusima ono što ih je činilo posebnima je njihovo pakiranje.

Oni su dolazili u mašinici u obliku upaljača iz čijih bi usta, kada biste ju pritisnuli, izašao bombon. Bez obzira što su kroz godine promijenili mnogo varijanti ambalaža, oni u plastičnim kutijicama su nam bili najsimpatičniji.

Na Instagram stranici Balkan_Product_News upravo smo pronašli video na kojem vidimo da od sada PEZ bombone možemo konzumirati u obliku sladoleda!

Dolaze u pakiranju od četiri komada i izgledaju kao veliki bombon zapiknut na štapić.

Na kutiji piše da mu je okus identičan onom PEZ bombončića s okusom jagode, a autor videa, koji je sigurno počastio svoja nepca ovim okusom, kaže da ne morate očekivati neki kremasti okus.

Izgleda da je riječ o jednom od onih osvježavajućih “vodenih” sladoleda koji možda nisu puni okusom, ali imaju zadaću da nas osvježe svojim voćnim aromama.

Nadamo se da ćemo ga uskoro pronaći u nekom zamrzivaču trgovačkih lanaca te sami testirati je li toliko dobar kao legendarni bomboni.