FOTO by Instagram @petargrasoofficial

Zabava

Petar Grašo ove subote sprema veličanstven koncert u Splitu!

PR 01. srpnja 2020.

Još jedan nastup za koji se traži karta više...

Već duži vremenski period Vanilla Club je definitivno najbolje mjesto za zabavu i nevjerojatan noćni provod u Splitu. Od svog osnutka ovo je omiljeno splitsko okupljalište, a istodobno i klub s tradicijom te sinonim za najbolju zabavu.

Početna vizija kluba temeljila se na dobroj zabavi i kvalitetnoj usluzi, no danas Vanilla doživljava kao party zonu i mjesto na kojem nema ograničenja za doživljaj i uspomene koje ćete još godinama prepričavati.

Posljednjih mjeseci zadesila nas je neočekivana situacija i nažalost, mnogi klubovi morali su zatvoriti svoja vrata na neko vrijeme.

Poznati Vanilla Club do kojeg mnogima nije problem prevaliti i nekoliko stotinjaka kilometara, prošlog je vikenda konačno otvorio svoja vrata te time razveselio brojne redovite posjetitelje.

Srpanj u VANILLI otvaraju uz veliki open air koncert jednog od najpopularnijih pjevača u regiji, PETRA GRAŠE čija svaka pjesma momentalno postane hit i zaludi cijelu regiju, a koji će zapjevati na vanjskoj pozornici pod zvjezdanim nebom.

Ove SUBOTE, 04.07. budite dio nezaboravne noći u režiji miljenika publike, za čije se nastupe uvijek traži karta više.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 100 kn svakim radnim danom (od ponedjeljka, 29.06.) od 20 do 22 sata na blagajni kluba. Info & rezervacije na 099 8313 050 ili 091 4455 661.