Petar Grašo ima novu baladu koju ćete obožavati!

Viktoria Šafranić 11. prosinca 2017.

Novi singl splitskog glazbenika zasigurno će biti na vrhu glazbenih top ljestvica!

Nakon velike proslave 20.godina karijere koja je okrunjena spektakularnim koncertom u Areni Zagreb, s više od 18 tisuća ljudi, PETAR GRAŠO odlučio je zahvaliti svim svojim obožavateljima novim singlom – očaravajućom baladom – ‘Ako te pitaju’.

Nezapamćen odjek na društvenim mrežama već pri puštanju prvog teasera, nakon dosadašnjih nekoliko Grašinih megahitova koji su vladali eterom poput ‘Mojeg zlata’, dao je nagovijestiti kako je na pomolu još jedan veliki hit splitskog glazbenika.

Video spot možete pogledati ovdje:

‘Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro. Moja publika priuštila mi je predivne trenutke na svim mojim koncertima tijekom cijele godine i doista sam sretan što im u ovo blagdansko vrijeme darivanja mogu zahvaliti ovom pjesmom. Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: – “triba nan malo ,triba nan samo – da se volit znamo.”, rekao je Grašo za svoju novu pjesmu.

Tekst za pjesmu napisala je Vjekoslava Huljić, dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Video spot pjesme ‘Ako te pitaju’ rađen je je pod režijskom palicom Vojana Koceića, a sniman je na lokacijama predivnog jezera Peruča. U spotu se provlači topla ljubavna priča koju je ispričalo dvoje mladih glumaca Đana Kuzmanić i Davor Pavić.