FOTO by Instagram @petar_graso_fan_page

Poznati

Petar Grašo i Hana Huljić postali roditelji!

Daria Lovrić 18. srpnja 2022.

Razlog za slavlje u obitelji – malena Alba stigla na svijet

Pjevačica Hana Huljić Grašo rodila je djevojčicu pet dana prije termina u splitskoj bolnici. Riječ je o prvom djetetu kojeg je dobila u braku s kolegom i dugogodišnjim prijateljem Petrom Grašom. Svoju vezu okrunili su brakom u veljači ove godine, a sada imaju još jedan razlog za slavlje.

Postali su roditelji malene Albe koja je došla na svijet pet dana prije termina. Djevojčica je rođena carskim rezom, teška 3100 grama i dužine je 50 centimetara. Rodila se zdrava i vesela, a mama i beba se osjećaju dobro.

U trenutku kada su Hani krenuli trudovi, Grašo se nalazio u Zagrebu, pa je kako doznajemo odmah sjeo u auto i žurno krenuo put splitskog rodilišta.

Alba je prvo dijete sretnom paru i prva unučica Vjekoslavi i Tončiju Huljiću. Podsjetimo, Tonči je malenoj Albi posvetio pjesmu „Baci oko na mene“, dok je baka Vjekoslava o njoj napisala priču.

Poznati par iznenadio javnost…

Iako nisu previše komentirali svoju vezu, početkom siječnja u javnost je izašla radosna vijest da će Petar i Hana postati roditelji.

Rođenje male Albe okrunilo je nenadanu ljubavnu priču – u samo godinu dana par se zaljubio, saznao da očekuje dijete, vjenčao, a sada im je stigla kćerkica.

Sretnom paru najljepše čestitke, a mami i malenoj djevojčici želimo brz oporavak.