Astro

Pet horoskopskih znakova koji su najbolji muževi

Daria Lovrić 08. travnja 2022.

Osjećajan, vrijedan, smiren ili odan muž?... Otkrijte najpoželjnije osobine i koji ih znakovi imaju

Žene za partnera žele nekoga pouzdanog i odanog, a astrologija otkriva u kojim znakovima se skrivaju idealni muževi. U nastavku pogledajte spada li vaš partner u znakove koji su materijal za brak.

Bik

Malo koji znak je odan, vjeran i pouzdan kao bik. Po prirodi je hedonist i vrlo romantičan u srcu te zna kako zadržati ženu. Rijetko se događa da nešto poremeti njegovu stabilnost i svoje odluke ne mijenja lako. On drži svoju riječ i ispunjava ono što obeća i čvrsto čuva ono što posjeduje. S obzirom na glavne karakteristike, on traži stabilnost i u vezama. Ako se bik pojavio u vašem životu, tamo planira i ostati.

Lav

Lav posjeduje određenu karizmu na koju žene „padaju“ i vrlo je strastven. Međutim, kada lav voli, svim silama će se potruditi da to i pokaže svojoj partnerici. Ugađat će joj, razmaziti je i podržavati. Svoju ženu će obasipati darovima, voditi je na putovanja i ugađati joj kao da je jedina na svijetu. Kod partnerice traži razumijevanje i ravnopravnost.

Rak

Rakovi su vrlo osjećajni i vole sve u vezi ljubavi. Jako su emotivni i iskreni, a svog partnera obožavaju obasipati ljubavlju i pažnjom. Rakovi imaju dobro srce i učinili bi sve da njihov partner bude sretan. Muškarci rakovi su pošteni, veseli i pozitivni.

Ribe

Muževi ribe vole udovoljavati i usrećiti svoje bližnje. Sve će učiniti kako bi se njihove partnerice osjećale voljenima i cijenjenima. Pobrinut će se da budu potpora i snaga obitelji. Uvijek su tu kada vam treba rame za plakanje i oslonac. Priroda mu je izuzetno strastvena, privlačni su, simpatični i duhoviti.

Škorpion

Škorpioni su izuzetno snalažljivi i dominantni i na njih se uvijek možete osloniti. Dok su slobodni često mijenjaju partnerice, međutim kada se uozbilje, škorpioni vide samo jednu ženu. Glavne karakteristike koje privlače škorpiona su iskrenost i poštenje jer je i on sam takav. Poznato je da škorpioni vole ljubav pokazivati „fizički“ pa mu je vrlo važno da si pronađe sličnu ženu.