FOTO by Netflix

Film

Persuasion – Netflix najavio filmsku poslasticu za sve romantične duše

admin 26. travnja 2022.

Dakota Johnson kao Anne Elliot u glavnoj ulozi

Netflixova adaptacija filma “Persuasion” uskoro stiže na male ekrane, a ako je suditi prema interesu koji već nekoliko desetljeća kroz razne franšize uživa istoimeni roman Jane Austen možemo očekivati pravu poslasticu.

Anne Elliot je protagonistica šestog i posljednjeg dovršenog romana Jane Austen pod nazivom Persuasion, a u njen lik uskočit će Dakota Johnson koja je prošle godine glumila u filmskom hitu “The Lost Daughter“.

Dakota Johnson kao Anne Elliot

Ovog puta Dakota glumi Anne Elliot koja s 27 godina živi sa svojim nepodnošljivim rođacima i žudi za izgubljenom ljubavi.

Kada je imala 19 godina, Anne Elliot su nagovorili da raskine zaruke s Frederickom Wentworthom, perspektivnim mladim poručnikom u Kraljevskoj mornarici. 

Razapeta između svoje obitelji i ljubavi koju je pustila da pobjegne, Anne mora odlučiti hoće li ostaviti prošlost iza sebe ili će slušati svoje srce i pružiti ljubavi drugu priliku.

Henry Golding kao Mr. Elliot

U režiji Carrie Cracknell, u adaptaciji osim Dakote Johnson također glume Cosmo Jarvis, Henry Golding, Nikki Amuka-Bird, Mia McKenna-Bruce i Richard E. Grant.

Cosmo Jarvis kao Captain Frederick Wentworth

Film će se prikazivati na Netflixu, stoga rezervirajte 15.07. za jednu filmsku poslasticu koja će srpanj učiniti još vrućim.