FOTO by Dizajnerica S&I

Handmade

Personalizirani zečići za Kinder jaje najslađi su uskršnji poklon za naše mališane!

Viktoria Mikulić 24. ožujka 2022.

Nakon božićnih favorita, domaći brend pripremio nam je prave poslastice i za uskršnje dane…

Već smo ranije pisali o domaćoj web trgovini kojoj je djelatnost osmišljavanje personaliziranih poklona. Proizvedene u Hrvatskoj, njihove unikatne stvarčice svima bi izmamile osmijeh na licu, kako odraslima tako i našim mališanima.

Unutar asortimana može se pronaći ponešto za svakoga i neovisno  o tome koju prigodu imali pred sobom, njihovi pokloni prava su inspiracija.

Nakon što smo proslavili Valentinovo i Dan žena, pred nama je najveći katolički blagdan, Uskrs. Za manje od mjesec dana, naš će dom ukrasiti pisanice, grančice, zečići, kao i mirisi i okusi koji asociraju na uskršnje dane poput pince, francuske salate, šunkice i jaja…

Iako za Uskrs nemamo običaj jedni druge pretjerano darivati, našu dječicu nikako ne možemo zaobići. Prije ili poslije jutarnje mise, oni s nestrpljenjem iščekuju potragu za onime što im je zeko ostavio u vrtu. Svaki roditelj potrudi se dobro sakriti poklon kako bi se oni pretvorili u malene detektive i kako bi potraga što duže potrajala.

Ako još niste smislili što im pokloniti, a želite da vaš dar bude jedinstven, hrvatski brend Dizajnerica S&I u tome će vam pomoći. Uvijek možete kupiti čokoladnu pisanicu ili zečića, no zašto im ne biste poklonili nešto što će im ostati kao trajna uspomena na dane djetinjstva.

Za nadolazeći blagdan ovi su nam kreativci pripremili kolekciju zečeva koja će klasično Kinder jaje učiniti personaliziranim i neodoljivim. Sve što morate učiniti je odabrati dizajn koji vam se najviše sviđa i upisati ime svog djeteta.

Ovaj unikatni poklon savršeno odgovara Kinder joy verziji, koja skriva najfiniji vafel proizvod s mliječnom i kakao kremom, posut kakaovim prahom.

Ako i vi svom princu ili princezi želite omogućiti najposebniji poklon za Uskrs, ne propustite ponudu 2+1 GRATIS. Za ostvarivanje gratisa dodajte treći proizvod u košaricu. Toliko je malo potrebno da naša dječica budu sretna i ne moramo potrošiti pozamašnu svotu novaca, već samo inspiraciju potražiti u ručno rađenim idejama kojih će se zauvijek sjećati s nostalgijom…

Cijena jednog drvenog zečića iznosi 49,00 kuna, a naručiti ih možete putem LINKA!

Također, sve aktualnosti pratite na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram.