FOTO by Design Wood

Dekor

Personalizirani ukrasi koji će unijeti toplinu u vaš dom – upoznajte kreativni hrvatski brend Design Wood

Daria Lovrić 26. listopada 2022.

Uređenje vlastitog doma, rođenje djeteta, rođendan, krštenje, pričest, vjenčanje ili useljenje - o kojoj god prigodi bila riječ, ovi ukrasi će izazvati posebne emocije!

Duboko smo zagazili u raskošni jesenski period koji najavljuje najčarobnije doba godine. Kako vrijeme odmiče euforija polako raste, a mi se veselimo blagdanskom razdoblju. Kao i svako godišnje doba, jesen i zima imaju svoje čari, međutim uz sva događanja i svečanosti koje slijede, ova dva perioda nas ipak tjeraju da sve više vremena provodimo unutar vlastita četiri zida.

Dolazak novog godišnjeg doba ujedno znači promjena garderobe, ali donosi i promjene u interijeru. U hladnim mjesecima više pažnje posvećujemo detaljima i raznim dekoracijama s obzirom na to da više vremena provodimo u vlastitim domu i želimo stvoriti cozy atmosferu u kojoj će uživati svi ukućani, ali i naši gosti.

Kada govorimo o personaliziranim ukrasima, oni su odličan izbor i kada nekoga želimo darivati poklonom koji govori tisuću riječi. U današnje vrijeme, iako je ponuda veća nego ikada, vrlo je teško pronaći poklon koji ima posebno značenje. Darovi bi trebali imati jednu posebnu notu i sadržavati sve emocije koje osjećamo prema osobi koju darujemo.

Kako biste zadržali istinsku bit darivanja ili u svoj dom unijeli dašak topline birajte personalizirane ukrase koji će u prostor unijeti posebnu čar. U potrazi za upečatljivim dekoracijama zavirili smo unutar kolekcije brenda Design Wood.

Design Wood – kreativni brend s domaćim potpisom

Kako bi se nakon napornog dana maksimalno opustili i uživali u svojoj mirnoj oazi u svoj dom unesite personalizirane, unikatne i handmade detalje koji će unijeti u vaš ambijent posebnu toplinu.

„Nastojim biti jedinstvena u izradi svojih proizvoda. Isprobavam mnoge razne tehnike kako bi proizvod bio što bolji te kako bi moji kupci bili što zadovoljniji. Svaki proizvod radim po želji te ulažem mnogo truda i vremena. Tako se hobi za vrijeme mog studiranja danas pretvorio u posao u kojem uživam iz dana u dan sve više.“ – poručuje nam mlada kreativka Lorena.

Design Wood ukrasi napravljeni su od drva, pleksiglasa i graverske plastike, a unutar šarolike kolekcije možete pronaći personalizirane ukrase za sve prigode kao što su Krštenja, Prva pričest, Krizma, vjenčanja, rođendani i drugo.

Unutar kreativne radionice Design Wood brenda pronašli smo božanstvene dekoracije poput ukrasa za vrata, privjesaka za ključeve, dekora slova, drvene abecede i brojalice, natpise za sobu, razne kutije i mnoštvo drugih ukrasa.

S obzirom na to da se bliži blagdansko razdoblje, najviše su nas oduševili magični ukrasi poput kuglica za bor, božićnih drvca, dekorativnih krugova za vrata kao i ostalih samostojećih personaliziranih ukrasa.

Osim dekoracija za dom, Design Wood nudi i široku paletu ukrasa za buduće mladence poput čestitki, topera, drvenih zahvalnica, odnosno magnetića, kutija za prstenje te vješalica za mladence i kumove.

Svi proizvodi koji izlaze iz kreativne radionice su unikatni i ručni rad, a to je ono što se danas najviše cijeni i što kupci  vole. „Kupcima se najviše sviđaju personalizirane čestitke za vjenčanja i krštenja, ali i druge prigode. Također, najprodavaniji proizvodi su dekorativni ukrasi za rođenje djeteta, sa svim podacima o njegovom rođenju kao i personalizirane vješalice za odjeću.“ – napominju iz Design Wood-a.

Prepoznatljivost i  kvaliteta personaliziranih ukrasa

Kod izbora poklona ili ukrasa za dom, najvažnije je prenošenje emocije. Proizvod osim što mora biti napravljen s ljubavlju i kvalitetan, mora imati priču – razlog zašto smo baš njega odabrali.

„Imam velik broj kupaca koji su zadovoljni mojim radom i kvalitetom. Najviše me vesele poruke oduševljenih kupaca i ponovne suradnje s istima. Tako znam da me podržavaju u onome što radim i da cijene moje radove.“ – poručuje mlada kreativka.

 „U poslu, ali i u životu vrlo je važno biti uporan i ne posustati. Jedna od mojih vrlina je odlučnost. Vjerovala sam u sebe, marljivo radila i isplatilo se. Uspjela sam jer sam se pronašla u onome što najviše volim. Najveća potpora u ovom poslu mi je moja obitelj i zaručnik. Podržavaju me u onome što radim i pomažu kada je to potrebno. Zato sam im zbog svega neizmjerno zahvalna.“ – navodi Lorena.

Otkrili smo da nas očekuje mnogo noviteta u budućnosti te da ćemo sve saznati na vrijeme. Ako želite nekoga uistinu ganuti i izmamiti mu osmijeh na lice ili ukrasiti svoj dom, dekoracije brenda Design Wood pravi su odabir.

Ako je i vas zaintrigirala priča i božanstvena kolekcija hrvatskog brenda Design Wood zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.