Modni dodaci

Personalizirani šeširi s vlastitim imenom – nezaobilazni ljetni accessories!

Viktoria Šafranić 18. srpnja 2019.

Ovi neodoljivi  modni dodaci odmah su nam izmamili osmijeh na licu

Jedan kreativan bračni par, ujedno i roditelji troje djece prije 3 godine odlučili su se na poduzetnički pothvat i otvorili svoj obrt.

Prvenstveno su se počeli baviti proizvodnjom i prodajom prvih Hrvatskih daska za surf čija je prodaja krenula u odličnom smjeru, stoga je to bio odličan poticaj za daljnje širenje poslovanja.

Vlasnica brenda po struci je grafički dizajner po čemu odmah možemo zaključiti da joj je kreativnost jača strana. Svoju inspiraciju pretočila je u personalizirane poklone za sve uzraste, a cilj joj je bio da isti svakome kupcu ostanu zauvijek u sjećanju.

Tako je nastalo i ime ‘Pokloni Adore’, odnosno darovi koje jednostavno morate obožavati. Izrađuju jedinstvene šešire za mališane i odrasle, slamante cekere, unikatne šalice s prigodnim natpisima te još mnogo drugih inspirativnih ideja za različite prigode poput rođendana, krštenja, godišnjice, vjenčanja i slično.

U svakom pogledu, ova domaća proizvodnja dolazi kao spoj vrhunske kvalitete, modernog dizajna i pristupačnih cijena.

Nas su posebno očarali šeširi u ljetnim bojama koji su posebni po tome što na njih možemo utisnuti vlastito ime ili bilo koji drugi citat. Osim što ćemo biti u trendu, definitivno se nećemo morati bojati jesmo li šešir zamijenili s nekime, zato što se zaista razlikuju svojim detaljima, odnosno printem.

Tijekom vrućih ljetnih dana poslužit će nam kao savršena zaštita od sunca, dok ćemo ih za romantične večernje šetnje rado nositi kao modni dodatak uz lepršave haljine, plisirane suknje kao i još mnogo drugih ženstvenih komada.

Personalizirani šeširi s potpisom Poklona Adore bit će u centru pozornosti kamo god se uputili pa ako ovog ljeta želite biti drugačiji i posebni, ovaj modni detalj bez imalo sumnje istaknut će vas od okoline. Nadalje, opće je poznato da mi žene nigdje ne idemo bez torbice, stoga su ručno rađeni cekeri s motivom sidra ili vlastitih inicijala ovog ljeta must-have modni suputnik na svakom koraku.

Iako ljeto traje već gotovo mjesec dana, mnogima još nije ni počelo stoga ne propustite priliku sebi i svojoj BFF na vrijeme osigurati ove šarmantne modne dodatke za najluđe ljetne partyje, koji neće proći bez Instagram selfija.

Također, koja god prigoda bila pred vama, ovaj kreativan tim vaše će želje pretvoriti u stvarnost te kao konačan rezultat isporučiti poklone vrijedne pažnje.

Tko zna što nam još spremaju u nadolazećim mjesecima, stoga za sve aktualnosti ovaj domaći brend možete vjerno pratiti putem njihovih društvenih mreža Facebook i Instagram.

#summer IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Pokloni Adore, jednu sretnicu nagradit ćemo personaliziranim šeširom s natpisom prema želji. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog šešira je Marijana Filipović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.