FOTO by Papilon Design

Dekor

Personalizirani pokloni za različite prigode koji će izmamiti suze radosnice!

Viktoria Mikulić 20. svibnja 2022.

Pred vama je vjenčanje bliske osobe, kuma ste na krštenju ili imate neko drugo važno događanje? Ovi originalni primjerci nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

Uskoro ćete uploviti u bračnu luku i tog dana, osim vaše srodne duše, uz sebe želite imati svoju najbolju prijateljicu, onu koja je uvijek bila uz vas u svim tužnim i veselim trenucima, ona koja se smijala zajedno s vama, ali i bila rame za plakanje? Dajte joj do znanja koliko je cijenite unikatnim posterom koji će joj izmamiti suzu radosnicu.

Dobili ste čast da budete kuma na krštenju, gdje ćete dati zavjet s kojim pokazujete vječnu podršku tom malenom biću. Kako bi to djetešce uvijek imalo podsjetnik da se može osloniti na vas, poklonite mu vječnu uspomenu koju će čuvati zauvijek, a koja je znak da ste uvijek tu negdje za njega.

Vaša mališanka ili mališan slave rođendan i žele da na njihovoj proslavi budu svi prijatelji iz vrtića ili škole? Uručite im jedinstvene pozivnice uz koje će se svako dijete osjećati posebno i dobrodošlo na vaš rođendanski party.

Dan svog vjenčanja nikada nećete zaboraviti, kada su dva srca postala jedno. Želite za svaku godišnjicu braka svog supruga iznenaditi nečim posebnim, i obilježiti taj datum na najljepši mogući način. Poklonite svojoj jačoj polovici zvjezdano nebo koje će a uvijek podsjećati na trenutak kada ste izrekli sudbonosno DA.

Zvijezde su tu večer zasigurno posebno sjajile, a sada ih možete pretočiti u personalizirani poster koji će biti najemotivniji home dekor.

Vaš život se u potpunosti promijenio kada ste na svijet donijeli to sićušno nevino biće. Ne možete opisati radost koju osjećate svaki put kada pogledate svoje dijete i želite obilježiti svaki mjesec, ako ne i dan njegovog odrastanja. Kartice za bebe koje pričaju priču idealan su poklon uz koji će fotke vaše bebe izgledati još originalnije. Baby Milestone dostupne su u nekoliko izdanja pa tak možete birati između životinjskog carstva, mora, točkica ili prvih postignuća.

Ne znamo u kojoj ste trenutno životnoj fazi no sigurni smo da u narednim mjesecima imate barem jednu važnu prigodu.

Ako na umu imate osobu kojoj biste poklonili jedan od ovih simboličnih poklona, onda ne propustite škicnuti cjelokupnu ponudu domaćeg brenda Papilon Design i iznenaditi je sitnicom koja život znači. Osim za unikatne poklone, ovaj kreativan tim maher je u izradi pozivnica, zahvalnica i svih ostalih sitnica za najposebniji dan u životu.

Sve njihove radove možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook  i Instagram.