FOTO by Kreativni studio D

Dekor

Personalizirani darovi koji vrijede tisuću riječi – upoznajte mladi hrvatski brend „Kreativni studio D“

Daria Lovrić 02. svibnja 2022.

Rođenje djeteta, rođendan, krštenje, pričest, vjenčanje ili Majčin dan... o kojoj god prigodi bila riječ darujte poklon koji izaziva duboke emocije

U današnje vrijeme, iako je izbor veći nego ikad, vrlo je teško pronaći poklon koji nosi snažnu poruku i ima posebno značenje. U moru ideja, viših ili nižih cijena, darovi gube svoju istinsku bit, a to je prenošenje emocija osobi koju darujemo.

„Kreativni Studio D“ – brend koji je nastao kako bi produbio ljudske odnose i „malim“ znakom pažnje izazvao lavinu „velikih“ osjećaja.

Mlad, dinamičan i živahan studio koji djeluje u području izrade personaliziranih postera, pokrenula je zagrebačka kreativka, inače grafička dizajnerica, želeći stvoriti darove koji će izmamiti osmijeh na lice.

Savršen poklon treba nositi određeno značenje i da bi postigao pravu reakciju mora biti namijenjen isključivo toj osobi s određenim razlogom. Upravo zato možemo reći da je „Kreativni Studio D“ pravi odabir jer njihovi personalizirani posteri nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

“Kada je emocije teško pretvoriti u riječi, odaberite poklon koji će govoriti umjesto vas!” – moto je živahnog i dinamičnog studija.

Svojim personaliziranim posterima žele omogućiti svakome od nas kupnju poklona koji će prenijeti naše emocije i pažnju osobi koju darujemo:

„Nastojimo unijeti dragocjenu ljudsku povezanost u naše dizajne, isporučujući snažnu poruku obiteljske ljubavi, prijateljstva, odanosti i još mnogo toga. Naši personalizirani proizvodi govore te neizgovorene riječi vašim značajnim osobama uljepšavajući im dane! U ovom slučaju, personalizirani dar vrijedi tisuću riječi, zar ne?“

Kako se rodila ideja, zašto baš personalizirani pokloni?

„Kreativni Studio D“ nastao je iz želje da izmamimo obiteljske osmijehe kroz nezaboravne personalizirane postere. Ovi proizvodi su stvoreni imajući na umu vas, vaš svakodnevni život i vaše potrebe“ – poručuje nam vlasnica brenda Darija Žunec.

Kada smo ih upitali za koju prigodu je najbolje izabrati personalizirane poklone spremno su poručili: „Mi brinemo o našim klijentima i stvaramo nešto veliko i jedinstveno što ljudi vole koristiti. Naši personalizirani pokloni namijenjeni su sve počevši od praznika, malih znakova pažnje pa sve do posebnih prigoda poput rođenja djeteta, vjenčanja, i slično. Naši proizvodi pružaju jedinstven dodir kamo god krenuli.“

Osim poklona za spomenute svečane prigode, naši favoriti su interesantni posteri koje možete kupiti sebi ili pokloniti bliskim prijateljima prilikom useljena ili rođendana.

Za one kojima dan počinje tek nakon šalice kave u tišini „Kreativni Studio D“ u svojoj ponudi ima šaljivi poster koji će poslužiti kao savršena dekoracija u domu jednog kavoljupca.

Kako ne bi zanemarili ljubitelje piva i gina, pripremili su nam efektne postere koji će biti idealan poklon za sve one koji se vikendom vole opustiti uz čašu ovih čarobnih tekućina.

Također su nam otkrili da imaju mnogo planova za budućnost te da ćemo sve saznati na vrijeme. Ako želite nekoga uistinu ganuti i izmamiti mu osmijeh na lice, ovaj poklon je pravi odabir.

Ovaj zanimljiv i kreativan brend možete pratiti putem njihove Facebook stranice ili Instagram profila.