FOTO by Firebox

Iće & piće

Personalizirane Valentinovo Toblerone šalju najslađu poruku

admin 29. siječnja 2021.

Izrazite svoju ljubav kratkom porukom...i ukusnom čokoladom!

Ako biste svoju vezu morali definirati kao neku čokoladu onda bi to sigurno bile Toblerone – nekako je neobična, ima svoje uspone i padove, ali vi znate da je čvrsta, teško ju je slomiti i trajat će duže nego ostale.

U ime toga, ovog Valentinova poklonite svojoj polovici omiljenu Toblerone čokoladu, a stvar začinite personaliziranom porukom koja će se nalaziti integrirana u pakiranje.

Sve što trebate napraviti je prilikom kupnje utipkati poruku od maksimalno 15 znakova i ona će osvanuti na klasičnom Toblerone pakiranju. Ako ste kreativni u 15 znakova može stati dosta toga, ali čak i ako niste, poruka “Volim te” sasvim je dovoljna.

Dolaze u dvije varijante, mliječnoj i bijeloj, a na vama je samo da znate koji okus vaša bolja polovica preferira te osmislite poruku koja će oduševiti.

Toblerone je imao istu akciju i za vrijeme ovih blagdana, a sada se ponavlja i na Valentinovo kako bi vaš poklon bio što kreativniji i romantičniji.

Ovo je super poklon i za vašu simpatiju, jer ako pravilno odigrate karte budite svjesni da će se ona sjetiti vas svaki put kada konzumira čokoladu, a čokolada je jak afrodizijak.

Ovaj fora prijedlog za Dan zaljubljenih pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 12,99£.