FOTO by Firebox

Iće & piće

Personalizirane blagdanske Toblerone šalju najljepšu božićnu poruku

admin 06. studenoga 2020.

Pronašli smo odličan poklon za sve ljubitelje Toblerone čokolade

Švicarska čokolada Toblerone smatra se jednom od omiljenih, a njena tradicija i premium okus razlozi su zašto ju obožavamo. Više od jednog stoljeća čokolada u obliku malenih piramidica veseli naša nepca, a osim standardnih, kroz godine smo imali priliku uživati i u nekim limitiranim izdanjima.

Unazad par godina bili smo svjedoci širenja lepeze brenda Toblerone pa smo ga tako za ljetnih mjeseci viđali u formi sladoleda, na štapiću ili u kornetu.

Unutar Firebox web trgovine pronašli smo prijedlog za poklon koji bi mogao oduševiti sve ljubitelje Tobleronea, a razlog više je personalizacija ambalaže na kojoj imate priliku napisati kratku poruku za vaše najdraže.

Kao primjer personalizacije mi smo napravili jednu Elegantnu koju ćemo definitivno naručiti i čuvati kao lijepu blagdansku uspomenu. Na vama je da budete kreativni i osmislite poruku koja će oduševiti vašu majku, oca, muža, sestru, brata…

Možete birati između bijele ili mliječne čokolade, ali na kraju svega to uopće nije bitno, jer poanta i bit ovog poklona je u ambalaži i blagdanskoj poruci.

Ako već u svojoj glavi imate nekoliko osoba za koje mislite da je ovaj poklon savršen možete ga pronaći unutar Firebox web trgovine po cijeni od oko 110,00 kuna.

.