Dekor

Personalizirana božićna Gin kuglica naša je najslabija karika!

Viktoria Šafranić 21. listopada 2020.

Ako nijedno vaše druženje s prijateljicama ne prođe bez čašice, onda biste onoj najdražoj trebali pokloniti jedan primjerak...

Ako su vaši vikendi rezervirani za Gin, bez obzira bio to petak navečer kada želite nazdraviti što ste izdržali još jedan naporan radni tjedan, ili subotom kada jednostavno imate potrebu opustiti se s prijateljicama, onda biste trebali razmisliti o kupnji simpatičnog ornamenta, koji će se posebno isticati na vašem božićnom drvcu.

Na web shopu https://www.notonthehighstreet.com/ pronašli smo originalan dar za vas i vašu BFF.

Riječ je o kuglici upotpunjenoj bočicom Gina i elegantnom čašom na stalku s detaljem limuna, koja čini savršen poklon za sve ljubitelje Gin&Tonica!

Ono što nas se posebno dojmilo je to što se kuglica može personalizirati s imenom po vašem izboru, koje dolazi u crnoj boji i nalazi se na naličju kuglice.

Dolazi u prozirnom izdanju, a unutar nje je jasno vidljiva bočica s džinom u zelenoj boji i glitter poklopcem, koja u potpunosti asocira na božićni duh.

Gin kuglice i ove će godine ukrašavati naše blagdansko drvce

Personalizirana kuglica idealan je blagdanski poklon koji će svi zaljubljenici u ovo popularno piće svake godine uzbuđeno stavljati na božićnu jelku!

Također, uz ovaj ljupki dekor, dragoj osobi možete pokloniti potrebnu dozu najdražeg okusa gina, a neke od inspirativnih ideja su pinky gin, najbožićniji gin i najpoznatiji blagdanski candy cane gin.

Napunite božićne čarapice ili čizmicu ovom zanosnom kuglicom s temom gina.