Perišići opet oduševili svojim modnim odabirom na vjenčanju Franke i Čarlija!

Engineer 22. srpnja 2018.

Supružnicima Perišić ovo je drugo vjenčanje od završetka Svjetskog prvenstva

Vjenčanje Franke i Vedrana Ćorluke bilo je jedno od iščekivanijih ove godine, to je bio glamurozan događaj na kojem su prisustvovali brojni poznati te oduševili svojim modnim kombinacijama. Tako hrvatsko vjenčanje godine, kako ga mnogi nazivaju, nije propustio ni Ivan Perišić koji je svečanom događaju prisustvovao sa suprugom Josipom i dvoje mališana: sinom Leonardom i kćerkom Manuelom.

 

Perišićima je ovo drugo vjenčanje na kojem su prisustvovali od završetka Svjetskog nogometnog prvenstva, pa su tako prvi nadolazeći vikend bili kumovi prijatelju Frani Jurčeviću, a na vjenčanju Franke i Čarlija bili su gotovo od početka kada su se ostalim uzvanicima okupili ispred župne crkve Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Lijep par odlično se zabavio na svečanoj večeri  koja se održala na luksuznom imanju Meneghetti.

View this post on Instagram

F&V..❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Ivan, koji igra za talijanski nogometni klub Inter Milan, pokazao je istančan modni ukus pri izboru svečanijih odijela, stoga možemo zaključiti kako mu boravak u modnoj prijestolnici godi i da ima oko za detalje kojima podiže svaku odjevnu kombinaciju. Ovoga je puta svoje tamno odijelo osvježio nimalo nezamijećenim plavim baršunastim tenisicama, što se pokazao kao odvažan ali pravi izbor. Njegova supruga Josipa zablistala je u crvenoj dugačkoj haljini dugih rukava koja je, unatoč zatvorenom kroju, istaknula njenu figuru i atraktivan izgled.

https://www.instagram.com/p/BlgYl1iAvRZ/?tagged=josipaperisic

Podijeli članak