FOTO by Pepe Jeans

Moda

Pepe Jeans torbice – klasična elegancija pretočena u modne dodatke

Daria Lovrić 30. rujna 2022.

Pepe Jeans kolekcija torbi očarat će baš svaku pravu fashionisticu!

Odabir savršenog modnog dodatka nije jednostavan posao, ali ako pravilno izaberete zaokružit će vaš look i vinuti vaš outfit prema zvijezdama. Torbice su omiljeni detalj koji nosimo svakodnevno i tiha patnja većine žena.

Pepe Jeans torbica 1
Pepe Jeans torbica – 680 kn

Poslovne, gradske, sportske, ležerne, nije ni važno – sve ih obožavamo i uvijek imamo mjesta u svom ormaru za još jednu. Raskošna jesen donijela nam je promjenu odjevnih komada, pa je logično da si priuštimo barem još jednu torbicu koja će se uklopiti i oplemeniti svaki jesenski outfit.

Kod odabira nove torbice, najvažnije nam je da je stylish, uklapa se u gotovo sve što imamo u ormaru, da je kvalitetna i da ju možemo isfurati u većini situacija.

Pepe Jeans torbice najavljuju veličanstvenu sezonu

Unutar Pepe Jeans jesenske kolekcije pronašli smo pregršt predivnih modela koji će podići naš poslovni, casual, ali i svečani look na jednu višu razinu. Ovog puta nismo se vodili bojom niti oblikom, nego smo izabrali 10 favorita isključivo prema njihovom prekrasnom dizajnu.

Pepe Jeans torbica 2
Pepe Jeans torbica – 930 kn

Izdvojili smo nekoliko velikih torbica koje ćemo s guštom nositi obavljajući svakodnevne poslovne i privatne obaveze. U njih vam stane sve što vam je potrebno, a vašem će stylingu dati chic ozbiljnu notu.

Pepe Jeans torbica 3
Pepe Jeans torbica – 720 kn

Crossbody torbice idealne su za slobodno vrijeme koje provodite u društvu najboljih frendica, odlaske na kavu i španciranje po gradu.

Pepe Jeans torbica 4
Pepe Jeans torbica – 595 kn

Ako ste u potrazi za malenim torbicama za večernje šetnje ili izlaske, sjajne mini Pepe Jeans torbice pun su pogodak! Naš favorit je srebrna metalik torbica sa sjajnim lancem koja će začiniti i najjednostavniji outfit i dati mu dozu glamura.

Pepe Jeans torbica 5
Pepe Jeans torbica – 550 kn

Naše favorite za nadolazeću sezonu pogledajte niže u galeriji ili posjetite Pepe Jeans web trgovinu.