FOTO by Pepe Jeans

Moda

Pepe Jeans natikače i japanke najprivlačniji su magnet baš svakog ljeta!

Viktoria Mikulić 20. svibnja 2022.

10 modela za bezbrižne ljetne dane…

Pepe Jeans obuća poznata je diljem svijeta, prvenstveno zbog kvalitete izrade, a potom i udobnosti prilikom kretanja, trendi dizajna koji upada u oči, kao i pristupačnih cijena.

Iako nas u svakom godišnjem dobu očaraju s nekoliko božanstvenih primjeraka tenisica, espadrilla i čizmica, ljeti bismo najradije kupili kompletnu kolekciju. Njihove natikače i japanke ne samo da su eye-catching dizajna, nego su toliko posebne da bi ih zasigurno primijetile i osobe koje ne prate modu.

Najposebnije su natikače sjajnog dizajna koje dolaze u peachy nijansi, budući da je boja breskve mezimica ljetnih dana. Iste također dolaze u srebrnom glitter izdanju za sve koji se ni ljeti ne odriču šljokica. Tu su i šarmantne natikače plave boje obasute sitnim tratinčicama koje će na nozi izgledati božanstveno.

Ako ste ljubiteljica neonskih boja, onda biste se trebali odlučiti za klasičan model natikača koje najradije nosimo na plažu. Iste dolaze i u puder rozoj boji. Tu su i natikače s duplim kopčama koje volimo kombinirati uz ljetne haljine. Pastelne ili jarke boje, decentan ili upečatljiv dizajn, štogod preferirali, unutar nove Pepe Jeans linije obuće pronaći ćete sve što priželjkujete.

Modeli su nosivi za dnevni i večernji look, uz mnoštvo odjevnih kombinacija, a najljepše će izgledati uz ležeran ljetni outfit ispod kojeg se nazire kupaći kostim.

U nastavku pogledajte galeriju zajedno s cijenama:

Sve modele iz nove kolekcije možete naručiti putem LINKA!