FOTO by Pepe Jeans

Modni dodaci

Pepe Jeans ljetne torbe pravi su retro bombončići

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Opće je poznato da je Pepe Jeans kvalitetan brend kojem se uvijek rado vraćamo

U potrazi za kvalitetnom ljetnom torbom često nam se dogodi da u moru torbica različitih veličina, dizajna i uzoraka zapravo posegnemo za više “nek se nađe“ komada, a da pritom zaboravimo na kvalitetu koja se dugoročno isplati.

Gore spomenute torbice najčešće ostanu zaboravljene u ormaru, a vi ste nažalost potrošili pozamašnu svotu novca za kvantitetu umjesto kvalitete po koju ste prvotno i došli.

Opće je poznato da je Pepe Jeans kvalitetan brend kojem se uvijek rado vraćamo i čije artikle jednom riječju obožavamo jer se osim kvalitetom, ističu zanimljivim dizajnom i  odličnim materijalima – tako da je njihova cijena uvijek opravdana jer ove modele zaista možete nositi godinama.

U potrazi za savršenom ljetnom torbom odlučili smo zaviriti u Pepe Jeans ponudu te smo pronašli 5 apsolutnih favorita za ovogodišnju ljetnu sezonu, a radi se o retro torbicama vrlo zanimljivog dizajna!

Pamučna bucket torbica

Ova je torbica naš prvotni favorit, boho retro dizajn te pamučni i smeđi detalji čine ovu torbicu pravom ljetnom pobjednicom.

€ 98,00

Pamučna tote torbica

Ako ste ipak ljubiteljica boja, onda je ova žuta krasotica s pamučnim detaljima vaša idealna suputnica.

€ 98,00

Pletena bucket torbica

Ova boho torbica je pravi modni slatkiš, a zanimljive boje i dizajn odlični su za podizanje bilo kojeg ljetnog outfita.

€ 82,00

Pletena cross body torbica

Ova ljepotica se savršeno slaže sa svime, blaga prirodna smeđa boja i zlatni monogramski detalj čine ju baš posebnom i elegantnom.

€ 98,00

Pletena tote torba

Ako ste ipak žena koja voli sa sobom ponijeti više stvarčica, a uz to želi izgledati elegantno – onda je ova neutralna pletena tote torba odličan izbor za vas. Super je za šetnju gradom, ali i kao omiljeni asesoar za plažu.

€ 60,00

Ako su vam se dopale ove torbice, svakako ih potražite preko Pepe Jeans službene stranice!