FOTO by Pepco

Trendovi

Pepco noviteti šarmiraju izgledom! Dostupni već od 30 kuna…

Viktoria Mikulić 26. rujna 2022.

Topla pidžama s motivom Bambija, preslatke vaze koje će uljepšati svaki ambijent ili lampice za magičnu atmosferu ove jeseni, što vas je najviše osvojilo?

Tedi i Pepco dva su maloprodajna lanca koji su nam izvor inspiracije kada smo u potrazi za home decor stvarčicama. Njihove cjenovno pristupačne dekoracije zaista su vrijedne naše pažnje.

pepco noviteti
30,14 kuna

Bez obzira slavite li rođendan, spremate se na djevojačku večer, želite li svojoj terasi nadjenuti novo ruho ili dnevni boravak učiniti najcozy prostorijom u kući, Pepco i Tedi imat će sve što je potrebno za savršen dojam.

pepco noviteti
52,74 kuna

Nova Pepco kolekcija home dekora i spavaćeg asortimana!

Ovog puta zavirili smo u Pepco trgovine ne bismo li pronašli nekoliko stvarčica koje će nam pružiti onaj cozy ugođaj. Prvenstveno, osvojile su nas vaze među kojima bismo posebno istaknuli model s točkicama.

52,74 kuna

Jednako božanstvene su i pidžame s jednim od najdražih Disney likova – motivom Bambija.

pepco noviteti
90,41 kuna

Za hladne jesenske dane vidimo se i u novoj Pepco trenirci bež boje, koja dolazi s uzorkom zečića. Ništa manje posebnije su i lampice koje će u svaki dom unijeti magičnu atmosferu i približiti nas najčarobnijem razdoblju u godini.

pepco noviteti
52,74 kuna

Također, tu je i lampa sa stalkom od zumbula za sve koji žele interijeru dati novi boho izgled.

pepco noviteti
113,02 kuna

Ono što nas se posebno dojmilo su cijene koje se kreću od 30 do 113 kuna.

pepco noviteti
113,02 kuna

Ako želite vrijednost za uloženi novac, Pepco će vam to omogućiti sa svakom stvarčicom koja se nalazi u njihovim trgovinama, od dekoracija za kuću, odjevnih komada do modnih detalja.

pepco noviteti
90,41 kuna

Kamo danas iza posla? U obližnji Pepco…