FOTO by Pepco

Dekor

Pepco mini ventilatori u 3 boje neophodan su dodatak tijekom nesnosnih vrućina!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2024.

S obzirom na cijenu, kupujemo sva tri...

Sparina je ovog tjedna zavladala svakim kutkom naše svakodnevice. Od jutarnjeg buđenja, odlaska na posao, obavljanja svih dnevnih obveza pa sve do odlaska na spavanje, bez bilo kakve vrste rashladnog uređaja ne možemo normalno živjeti.

Neovisno o tome što odjenuli na temperaturama koje prelaze 30 stupnjeva, nemoguće je ostati svjež.

Vjerujemo da ste ovih dana već očistili filtere i napunili klimu, ili kupili novi ventilator, no jedini nedostatak ova dva must-have pomagača jest činjenica da nisu prijenosni. Doduše, ventilator jest, ali ne za obavljanje dnevnih sitnica. Kako bismo vam olakšali muke, pronašli smo preslatke gadgete koje možete nositi posvuda.

Sve što trebamo ovog ljeta su Pepco prijenosni mini ventilatori!

Bez obzira na vječnu svađu u uredu kada je pravo vrijeme da se upali klima, ili dok se sunčate na plaži, obavljate kupovinu ili se vozite tramvajem tijekom najveće gužve, uz ove ventilatore iz Pepca svaka će ljetna aktivnost biti mrvicu lakša.

Oni dolaze u tri boje, ružičastoj, zelenoj i bijeloj i neophodan su dodatak tijekom vrućih dana. Džepne su veličine, što znači da ih možete ponijeti svugdje i držati blizu kada vam je potrebno osvježenje tijekom putovanja, šetnje u parku ili sunčanja. Koji god odabrali isplatit će vam se, posebice zbog cijene od 3 eura.

Sve detalje o slatkim Pepco ventilatorima saznajte na LINKU.