FOTO by Pepco

Dekor

Pepco “Looney Tunes” kolekcija posuđa od 21 do 50 kuna!

Viktoria Mikulić 29. kolovoza 2022.

Bugs Bunny, Tweety i ostala simpatična ekipa!

Onaj trenutak u kojem spoznaš da te više zanima posuđe za kuću od modnih komada, sudbonosan je za svaku ženu u životu. Moramo priznati da smo pomalo odrasli ili ostarjeli kada su prvo što primijetimo u izlozima trgovačkih lanaca stvari za kuću.

Home dekor postao nam je izuzetno bitan, osobito od pandemije koronavirusa kada smo gotovo čitav dan provodili u svoja četiri zida.

Tada smo počeli primjećivati stvari na koje inače ne bismo obraćali previše pozornosti. Kada toliko vremena provodiš u svom domu, naravno da poželiš promjenu u vidu novog namještaja, dekoracija ili pak posuđa.

pepco looney tunes

Kuhinja je centralno mjesto svakog doma i dan nam nikako ne može proći bez nekoliko ukusnih obroka. Doručak je najvažniji u danu i nikako ga ne bi smjeli preskakati jer upravo nam ovaj obrok daje snage da što efikasnije uplovimo u novi dan.

pepco looney tunes

Looney Tunes kolekcija budi dijete u nama

Mi smo za doručak pronašli savršen tandem s motivima crtanih junaka iz serijala “Looney Tunes”. Oni su preplavili novu Pepco kolekciju čije se cijene kreću između 21 i 55 kuna. Izdvojili smo tanjure, zdjelicu za pahuljice, pribor za jelo, kao i temosicu i bočicu za vodu koje će nas pratiti kroz čitav dan.

Ako ste planirali nešto promijeniti u svom domu, a pritom ne potrošiti previše, krenuti s ovim ljupkim Pepco novitetima koji će vam svaki put izmamiti osmijeh na licu.

Nas je oduševila žuta šalica s printom Tweetyja koja će biti najupečatljiviji primjerak vaše kuhinje, a tu je i neponovljivi Bugs Bunny kao i ostala dražesna ekipa.

pepco looney tunes

Više detalja o novoj kolekciji saznate putem pepco.hr ili posjetite njihove trgovine!